TV: Supertavla från målvakten gav Öster seger i hemmapremiären

Öster vann hemmapremiären i superettan med 2-1 mot Syrianska.
Avgörandet kom efter en jättetavla av gästernas målvakt Dwayne Miller.

Öster följde upp en stark premiärseger mot Falkenberg med att även vinna hemmapremiären på Myresjöhus Arena.

Hemmalaget tog ledningen efter kvartens spel när en lång genomskärare av Jonathan Levi gav David Johannesson friläge. Anfallaren rullade säkert in 1-0.

I slutsekunderna på den första halvleken utjämnade gästerna efter en fin nick från Mattias Liljestrand på en fast situation.

I den 67:e minuten fick Öster 2-1 till skänks. Syrianskas målvakt Dwayne Miller var långt upp på egen planhalva och jagade boll innan David Johannesson fick bollen och kunde sätta sitt andra mål för kvällen.

Den grova tabben blev avgörande och Öster vann matchen med 2-1.