TV: Suverän första halvlek bäddade för Öis-seger

3-0 efter första halvlek. De målrika 45 minuterna gav Örgryte segern hemma mot formstarka Trelleborg.

Det var närmare bestämt femton minuter som krävdes för Örgryte i hemmamötet med Trelleborg. Först gjorde Sebastian Ohlsson 1-0 efter 25 spelade minuter, följt av George Mourad tio minuter senare som sköt in 2-0-målet.

Ohlsson höll sig sedan framme när TFF-målvakten Fredrik Persson släppte en retur på ett skott och kunde sätta sitt andra mål för kvällen några minuter innan halvtid.

I den andra halvleken försökte Trelleborg komma tillbaka in i matchen och fick också ett flertal möjligheter. Bland annat brände Kristian Haynes ett jätteläge i Örgrytes straffområde.

Fler mål blev det dock inte och Örgryte tog därmed tre viktiga poäng. Plötsligt skiljer det endast fyra poäng mellan de båda lagen i den täta tabellen.