TV: Syrianska föll ihop - tappade ledning till storförlust mot Värnamo

Det började bra för Syrianska i hemmamötet med IFK Värnamo - men Södertäljelaget föll ihop och tappade ledningen till storförlust.

Nikola Gacesa sköt ledningen till Syrianska i den 13:e minuten - men efter det blev det minst sagt uppförsbacke i mötet med IFK Värnamo.

Simon Nilsson kvitterade innan paus och Petar Petrovic satte 2-1 precis innan paus. Pär Cederqvist kunde sedan göra 3-1 i den andra halvleken innan Värnamo satte ytterligare två mål på stopptid genom Oscar Johansson och Simon Nilsson, och vann till slut med hela 5-1.

Segern gör att Värnamo klättrar till sjätte plats i superettantabellen. Syrianska ligger kvar på 13:e plats.