TV: Syrianska höll undan och tog viktiga poäng mot Frej

Frej tog emot Syrianska i en kamp om viktiga poäng.
Gästerna drog det längsta strået och fick med sig segern.

Det blev en målrik match när Frej tog emot Syrianska i en viktig fajt kring nedflyttningsstrecken.

Gästerna inledde starkt när George Makdesie satte in matchens första målet efter nio minuter. Han drygade också ut ledningen till 2-0 när han i den 30:e minuten satte sitt andra mål för kvällen.

Men bara två minuter efter hans mål svarade hemmalaget genom Nsima Peter som gjorde halvlekens sista mål när han reducerade.

I början av den andra halvleken tilldelades Syrianska en tveksam straff för hands, som mer såg ut att ta på Frej-spelarens ända.

Mattias Genc förvaltade straffen till 3-1.

Frej slet för att komma ikapp men kom inte längre än till ett reduceringsmål. Matchen slutade 3-2 till Syrianska.