TV: Syrianska lyfte från botten med viktig seger

Syrianska har haft en tuff inledning på superettan. Men hemma mot Åtvidaberg tog Södertälje-laget en övertygande seger och lyfte från botten.

Syrianska tog en mycket viktig seger hemma på Södertälje Fotbollsarena under söndagskvällen. Mot Åtvidaberg skapade hemmalaget mängder av chanser, men hade svårt att få hål på gästerna.

Bland annat hade Daniel Nilsson ett skott i ribban i den 56:e minuten, varpå Daniel Ilic fick ett nästintill öppet mål att avsluta på. Skottet räddades dock på mållinjen.

Målen skulle dock komma. I den 71:a minuten fick Syrianska flera lägen på rad efter en hörna, och Bachir Katourgi kunde till slut trycka in bollen.

Drygt fem minuter senare kom även 2-0. Robin Book höll sig framme och kunde peta in bollen och avgöra matchen.