TV: TFF visade fin moral inför kvalet - hämtade upp underläge mot Dalkurd

Underläge med 2-0 mot serietvåan Dalkurd.
Då reste sig Trelleborg och visade fin moral inför det allsvenska kvalet.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Trelleborg kommer senare i november att få kvala om en allsvensk plats 2018. Vilket lag TFF ställs mot avgörs under söndagen – men Skånelaget själva visade på lördagen fin moral då man ställdes mot Dalkurd.

Dalkurd, som bekant redan säkrat sin allsvenska plats, gick upp till 2-0 efter mål av Yukiya Sugita och Andrew Stadler. Men i den andra halvleken vaknade TFF till liv. Reduceringen kom genom Dino Islamovic och med drygt fem minuter kvar att spela kvitterade Alexander Blomqvist, framspelad av Zoran Jovanovic.

- Jag är inte nöjd med ett kryss någon gång, men vi får en känsla med oss från matchen som ändå är väldigt god, säger tränaren Patrick Winqvist till Sydsvenskan.

Trelleborg slutar därmed serien på tredje plats, med sina 52 inspelade poäng. Dalkurd slutar tvåa, fyra poäng efter Brommapojkarna.