TV: Tidig Öis-utvisning när Syrianska segrade

Syrianska tog en skön seger hemma mot Örgryte. Bortalaget fick spela större delen av matchen med tio man sedan Hannes Sahlin blivit utvisad.

Det mesta snacket kring Örgryte på sistone har främst kretsat kring den omdebatterade utvsningen av William Atashkadeh i derbyt mot Gais. I dagens möte med Syrianska fick Öis ännu en spelare utvisad i ett tidigt skede av matchen sedan Hannes Sahlin - enligt domaren - knuffat till en motståndare lite för hårt i ryggen.

Därefter orkade inte Örgryte hänga med. Charbel Georges fick på en riktigt fin fullträff i den 41:e minuten och fem minuter från slutet fastställde Mattias Mete slutresultatet 2-0.

Segern innebär att Syrianska nu ligger på en tionde plats i tabellen, en poäng bakom Örgryte.