TV: Tränaren upp på läktaren - då räddade Ängelholm poäng

Joakim Persson tröttnade på domsluten och blev uppvisad på läktaren. Då räddade Ängelholm poäng med matchens absolut sista spark.

- Det var frustrerande många gånger sa poängräddaren Robert Warshaw.

Robert Warshaw. Där har ni mannen som bromsade Örebros jakt på allsvenskan. Amerikanen tryckte dit 1-1 i matchens absolut sista spark, fint framspelad av Björn Westerblad i en match som gästerna Örebro annars såg ut att få sista ordet i.

Redan i den 13 minuten visades hemmalagets Jesper Björkman ut och tio minter innan paus gav AIK-lånet Daniel Gustavsson bortalaget ledningen med en riktig vänsterkanon.

Knappa tio minuter kvar visades även Ängelholms tränare, Joakim Persson upp på läktaren efter hetsiga protester och bortalaget såg ut att få åka hem med segern

Men det tände möjligen Ängelhom som genom just Warshaw fixade 1-1 i den 95:e minuten.

- Jag hoppas vi visade för tittarna att vi är ett lag som kan spela fin fotboll, sa Warshaw efter matchen.

Poängen för hemmalaget för att man just nu parkerar på en nionde plats i tabellen. Örebro är fortsatt tvåa efter Falkenberg.

Publicerad 2013-09-20 kl 21:38