TV: Tungt för Assyriska - inte vunnit sedan juli

Assyriska har det fortsatt tungt i superettans bottenstrid. Mot Varberg blev det förlust med 4-0, laget har nu fyra matcher kvar att rädda nytt kontrakt på.

Assyriska har inte vunnit i allsvenskan sedan juli månad. Positivt inför matchen med Varberg var att laget hade fem raka utan förlust. Men efter 4-0-förlust ser det mycket tungt ut för laget inför avslutningen av serien.

Varberg ledde med 2-0 i halvtid efter att både Ivan Näsberg och Karl Söderström gjort sina första mål i superettan den här säsongen.

Det första målet kom i den 16:e minuten när Sebastian Cronas fina inlägg nickade in av Näsberg.
2-0 kom strax före halvtid när Karl Söderström tog till vara på en misslyckad rensning och dunkade dit bollen.

Spiken i kistan kom tio minuter från slutet när Nsima Peter rann igenom och placerade dit 3-0. Anfallaren gjorde sedan även 4-0 bara två minuter senare när han kom fri på nytt och drog bollen förbi målvakten och rullade dit sitt andra för kvällen.

Varberg studsade tillbaka efter förlusten mot Frej senast och befäste femteplatsen i superettan. Assyriska får slåss för nytt kontrakt.