TV: Vackra mål när Brage vände mot Mjällby - knappar in i toppen

Brage går starkt i superettan.
I dag vände man och vann mot Mjällby i en match som innehöll flera snygga mål.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Mjällby är nykomling i superettan, men har inlett serien starkt och låg inför dagens möte med Brage på Strandvallen tvåa i tabellen.

Man skulle också ta ledningen efter en knapp halvtimmes spel genom en riktigt kanonträff av Mohanad Jeahze.

- Det där kan vara årets mål i superettan!, utbrast kommentatorn i C Mores sändning.

Brage skulle dock resa sig. Sju minuter in i den andra halvleken kvitterade Kristian Andersen till 1-1, och fem minuter senare slog Christian Kouakou till med en vacker volleykanon till 2-1 för Borlänge-laget, vilket också blev slutresultatet.

Segern gör att Brage nu bara ligger en poäng bakom Mjällby i superettan-tabellen efter 14 omgångar. Bara Varberg ligger högre i tabellen, dit upp har Mjällby sju poäng med en match mer spelad.