TV: Varberg ångar på - tog femte raka segern

Varberg fortsätter gå starkt i superettan.
Under söndagen tog laget sin femte raka seger.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Brage och Varberg i spelaren.

Varberg har stått för en riktigt fin inledningen av superettan och har varit lite av ett överraskningslag hittills. Inför mötet med Brage hade laget vunnit sina första fyra matcher i serien. Den sviten såg man till att förlänga.

Men det var Brage som öppnade starkast. I den 20:e minuten tilldömdes laget straff och från elva meter var Christian Kouakou iskall och satte dit ledningmålet. Men glädjen i Borlängelaget blev kortvarig, åtta minuter senare kvitterade Varbergs Robin Book.

Kort efter paus kombinerade sig Varberg igenom Brage och Perparim Beqaj fick läge. Anfallaren gjorde inget misstag och satte dit avgörande 2-1.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Brage och Varberg i spelaren ovan.