TV:Degerfors tappade viktiga poäng hemma på Stora Valla

Det blev bara en poäng för Degerfors hemma mot IFK Värnamo. Ett resultat som nu öppnar upp dstriden om den allsvenska kvalplatsen.

Degerfors jagar en kvalplats till Allsvenskan, men fick idag ett tungt bakslag hemma mot IFK Värnamo. Gästerna hade inte mycket framåt och på sitt första skott på mål i den 77:e minuten så gjorde Dzenis Kozica 1-0. En chock för Dergerfors då det bara kändes som att det var en tidsfråga innan hemmalaget skulle få jubla.

Bara sex minuter efter skulle däremot det röda laget få målfira då Tobias Solberg fixade kvitteringen efter en variant av en cykelspark inne i straffområdet.

På tilläggstid så hade Ludvig Fritzson även en nick i stolpen men vi fick ingen matchhjälte på Stora Valla ikväll.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-07-18 kl 20:34