Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Ungdomsproffset vänder hem till Superettan

Talangfulle målvakten Oscar Jansson vänder hem till Sverige efter fem år i England och Irland. Nu börjar 22-årige Jansson om i superettan - han har skrivit på för Örebro SK.

Oskar Jansson blev ungdomsproffs i Tottenham Hotspur när han var 16. Örebro-sonen har flera utlåningar bakom sig i England - i Northampton och Bradford i League Two och i League one med Exeter.

Senaste klubbadress är Shamrock Rovers i irländska Premier League där han slog sig in som förstemålvakt och gjorde 31 matcher.

Men nu någon fortsättning blir det inte – Jansson väljer att flytta hem till Örebro. Ett treårskontrakt är underskrivet.

- Örebro är hemma för mig, jag älskar den här staden. Att få representera ÖSK ska bli fantastiskt spännande, det är det bästa som kunde hända mig. Jag kommer göra allt för att ÖSK ska tillbaka till Allsvenskan igen, säger Oscar Jansson till ÖSK:s hemsida.

Sedan tidigare finns Jonas Sandqvist och Tomer Chenchinski i klubben på målvaktssidan. I och med Janssons entré så lämnar nu Chenchinski – kanadensaren är klar för Maccabi Tel-Aviv som leder israeliska högstaligan.

Publicerad 2012-12-26 kl 21:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons