Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Uppgifter: Helsingborg utmanar Bajen - förhandlar med Pär Hansson

Foto: Bildbyrån

Det står mellan Helsingborg och Hammarby i jakten på Pär Hansson, uppger HD.
Tidningen skriver att Helsingborg förhandlar med målvakten.
Självklart har vi kontakter med Pär Hansson, bekräftar ordföranden Krister Azelius till HD.

I dagarna blev det officiellt att Pär Hansson lämnar Feyenoord, där svensken agerat reservmålvakt. Nu är keepern på väg hem till Sverige.

Helsingborgs Dagblad skriver att Hansson förhandlar med sin tidigare klubb Helsingborgs IF, som numera spelar i superettan.

- Självklart har vi kontakter med Pär Hansson. Det är klart att en HIF-spelare där ute i proffslivet som kan tänkas bli en hemvändare är intressant för oss. Det är ingen tvekan om den saken, säger Helsingborgs ordförande Krister Azelius till HD.

Tidningen beskriver att det rör sig om konkreta förhandlingar mellan 30-åringen och Skåne-klubben som Hansson tillhörde mellan 2001 och 2015.

- Kontakter har skett på ett par olika plan, dels på den sportsliga sidan men även på den administrativa sidan. Kontakterna pågår så i detta nu. Det sportsliga med Peo (Ljung, tränare) och gänget och den administrativa biten med klubbdirektören och mig. Dialogen pågår, säger Azelius och betonar sedan att det är viktigt för klubben att säkerställa att man har råd att genomföra en affär av "den digniteten som Pär Hansson innebär".

Enligt Helsingborgs Dagblad står det mellan Helsingborg och allsvenska Hammarby i kampen om Pär Hansson. Hammarby anställde nyligen Helsingborgs tidigare sportchef Jesper Jansson, som alltså jobbat med Hansson under flera år.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-26 kl 16:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons