Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
16v

Uppgifter: Sandborg återvänder till HIF och blir klubbdirektör

Foto: Bildbyrån.

För sju månader sedan tog Mats-Ola Schulze time out.
Enligt Helsingborgs Dagblad ersätter Joel Sandborg som klubbdirektör.
- Vi har sagt att vi har en målbild att ha den nya klubbchefen på plats till nästa månadsskifte, säger ordföranden Krister Azelius till HD.

I februari i år tog HIF:s dåvarande klubbdirektör Mats-Ola Schulze time out. Beslutet togs efter inrådan av läkare.

"2017 var ett tufft år för alla som arbetar med och inom Helsingborgs IF. Klubbdirektör Mats-Ola Schulze har under sina snart två år på HIF arbetat hårt och intensivt vilket nu lett till att han fått rådet från läkare att hålla låg profil”, skrev klubben då.

Sju månader senare ser det ut som att HIF nu har hittat en ersättare. Enligt uppgifter till Helsingborgs Dagblad blir det Joel Sandborg, som tidigare varit klubbdirektör, som får jobbet. Sandborg hoppade in på jobbet sommaren 2014, då Paul Myllenberg fått lämna. Tjänsten hade han fram till året därpå.

Joel Sandborg jobbar just nu som kommersiellt ansvarig i hockeylaget Rögle. Han har även varit marknads- och försäljningsansvarig på Svensk Elitfotboll, Sef.

- Vi har sagt att vi har en målbild att ha den nya klubbchefen på plats till nästa månadsskifte. Det innebär inte att det är påskrivet utan att personen ska tillträda tjänsten. Innebär det några dagar hit eller dit ska det inte spela någon roll, men vi har satt en tuff målsättning, säger ordföranden krister Azelius till HD.

Vad gäller just tidningens uppgifter kring Joel Sandborg säger Azelius:

- Jag har inga kommentarer till processen förrän vi är klara.

Då det återstår fem omgångar av superettan ligger hårdsatsande Helsingborg på andra plats i tabellen och mycket talar för att man tar steget upp i seriesystemet tillsammans med Falkenberg.

Publicerad 2018-10-02 kl 08:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons