POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
1v

Uppgifter: Tidigare Gais-anfallare sjukskrev sig för att få lämna

Foto: Bildbyrån/TT.

Edin Hamidovic lämnade Gais för Jönköpings Södra i en uppmärksammad övergång.
Nu rapporterar GP att anfallaren sjukskrev sig före övergången - eftersom han blivit petad.

För drygt en månad sedan lämnade Edin Hamidovic Gais för spel i Jönköpings Södra. Detta trots att Göteborgslaget inte vill släppa anfallaren.

”Styrelsen, sportrådet och den sportsliga ledningen har under den tid då frågan varit aktuell varit tydliga med att man vill se Edin Hamidovic i GAIS inte bara under 2019, utan också därefter. Men tyvärr måste vi nu konstatera att vi, efter att ha utvärderat de alternativ som slutligen stod till buds, motvilligt har gått med på att sälja spelarens kontrakt till Jönköping Södra”, skrev klubben på sin hemsida.

Nu rapporterar GP om omständigheterna som låg bakom anfallarens vägran att spela för Gais. Tidningen skriver att anfallaren inte var nöjd med att få mindre förtroende av tränaren och sportchefen Bosko Orovic. Enligt Göteborgs-Posten ska situationen blivit ohållbar efter att han petats i matchen mot Trelleborg. Då ska anfallaren ställt ett ultimatum till Orovic om att han skulle spela den nästkommande matchen - men det vägrade tränaren att möta. Således ska Hamidovic, enligt uppgifter till GP, sjukskrivit sig i protest. Sjukskrivningen ska ha gällt till den 30 april, men så länge blev inte Hamidovic borta. Den 5 april presenterades han av Jönköpings Södra och har spelat därefter.

Vidare skriver GP vidare att övergången ska ha rört upp känslor i klubben, mycket på grund av sättet som han lämnade på. Tidningen rapporterar också att Gais ska ha fått hygglig summa pengar för anfallaren. Enligt tidningen ska övergången inbringat 500 000 kronor.

Publicerad 2019-05-05 kl 12:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå