Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Värnamo-anfallarens kontrakt sägs upp: "Han har fått hemlängtan"

Foto: Bildbyrån

Amerikanen Ryan Finley kom till Värnamo inför säsongen.
Anfallaren skrev på ett tvåårskontrakt, men redan nu bryts kontraktet.
- Om han inte trivs och vill vara kvar här så gör han ju inte ett bra jobb heller, säger sportchefen Tomas Lundqvist till Värnamo Nyheter.

Inför den här säsongen tog Värnamo in anfallaren Ryan Finley från Ängelholm. Amerikanen skrev på ett tvåårskontrakt med klubben. Säsongen har dock inte gått riktigt som Finley hade hoppats, och redan nu lämnar han klubben. Klubben har kommit överens med 26-åringen om att bryta kontraktet.

- Vi har haft en diskussion de senaste dagarna. Han har fått lite hemlängtan och det är inte mycket att säga om. Vill han hem till USA så gör han bättre nytta där än hos oss, i alla fall i nuläget, säger sportchefen Tomas Lundkvist till Värnamo Nyheter.

Lundqvist säger att Finley inte varit nöjd med sina egna insatser på planen efter en vristskada tidigt under försäsongen som höll honom borta i knappt en och en halv månad.

- Han har känt sig frustrerad över att han inte lyckats så som han velat. Han har ställt höga krav på sig själv och sen har han väl inte riktigt kommit upp i nivå efter skadan.

Sportchefen har dock inget negativt att säga om Finleys insatser.

- Han har varit bra för oss, framförallt i början på säsongen. Men om han inte trivs och vill vara kvar här så gör han ju inte ett bra jobb heller.

Publicerad 2017-05-01 kl 22:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons