POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Wanderson kan återvända till Gais - fått kontraktsförslag: ”Ett bra erbjudande"

Foto: Bildbyrån

Wanderson kan vara på väg tillbaka till Gais.
På fredagen meddelar klubben att man erbjudit brassen ett kontraktsförslag.
- Wanderson har fått ett, med Gais mått mätt, bra erbjudande, säger Gais klubbchef Erik Bergkvist till Göteborgs-Posten.

Tidigare i juli stod det klart att brassen Wanderson, med ett förflutet i Gais, lämnar turkiska Aytemiz Alanyaspor efter att klubben bröt kontraktet med anfallaren. I början av juli bekräftade dessutom Gais klubbchef Erik Bergkvist att de förde en dialog med Wanderson. Nu har Göteborgsklubben gett honom ett kontraktsförslag.

- Wanderson har fått ett, med Gais mått mätt, bra erbjudande till sig och vill egentligen tillbaka till klubben, säger Gais klubbchef till Göteborgs-Posten.

Gais är dock inte ensamma om att vara ute efter brassens signatur.

- Men han har också många fina erbjudanden från annat håll att ta ställning till. Skulle det trots detta bli aktuellt med Gais så kommer det behövas en extra insats från våra supportrar, vilket de redan flaggat för med all tydlighet. Engagemanget från våra supportrar i frågan är galet vilket kommer behövas om vi kommer närmare en lösning med Wanderson.

Tidigare under sommaren har Gais plockat in försvarsspelaren Alexander Angelin och mittfältaren Karl Bohm, båda från BK Häcken.

Publicerad 2018-07-27 kl 17:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå