Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVENSKA CUPEN
27v

Asllani rasande på domaren: "Vi ska skänka våra 50 000 kronor i vinstpengar till domarutbildningen"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från cupfinalen i spelaren.

Linköping förlorade finalen i svenska cupen mot Rosengård.
Efter matchen var LFC:s Kosovare Asllani rasande på domarinsatsen.
- Det är en cupfinal och man kan inte ha en sån nivå, säger landslagsstjärnan till Expressen om domarinsatsen.

Rosengård hade vunnit finalen i svenska cupen två år i rad och tog dessutom hem årets cuptitel efter seger mot Linköping i finalen med 1-0. Efter matchen var landslagsstjärnan Kosovare Asllani rasande på domarinsatsen.

- Vi ska skänka våra 50 000 kronor i vinstpengar till domarutbildningen. Det är en cupfinal och man kan inte ha en sån nivå, säger landslagsstjärnan till Expressen om domarinsatsen, säger hon till Expressen efter matchen.

I matchens slutskede fick Linköpings Marija Banusic ett rött kort och valde att inte komma ut för att ta emot sin silvermedalj.

– Jag tycker det var orättvist. Jag tycker inte det var rött kort och jag sa det till Marija också. Jag tycker att beslutet som domaren tar är ett felbeslut. Som jag sa, det krävs en längre domarutbildning på vissa domare, säger Asllani.

Asllani tyckte att domaren blåste för lätt i finalen och hon får medhåll från Rosengårds matchvinnare, Sanne Troelsgaard.

– Det är klart. Jag får höra från de andra spelarna i Linköping också att hon (domaren) ger många frisparkar. Domaren blåser mycket frisparkar i stället för att låta spelet fortsätta. Den känslan har vi också, men går det vår väg så är det okej. I dag gick det vår väg, säger hon till tidningen.

Publicerad 2018-05-13 kl 22:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons