Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVENSKA CUPEN

Blåvitt reagerar efter ÄFF:s cupåterbud: "Ingen optimal situation för oss"

Foto: Bildbyrån

IFK Göteborgs sportchef Mats Gren och tränaren Jörgen Lennartsson.

Ängelholm har hoppat av Svenska cupen. Något som ställer till det för IFK Göteborg - som vill möta divison 3-laget Onsala som slogs ut av ÄFF.
- Vi har redan släppt biljetter och det är heller inte lätt att hitta en träningsmatch, säger sportchefen Mats Gren till Blåvitts hemsida.

Fotbollskanalen kunde tidigare under onsdagen avslöja att Ängelholm drar sig ur Svenska cupen som börjar nästa helg.

Laget var lottat i samma grupp som IFK Göteborg, IK Sirius och Arameisk-Syrianska. Nu reagerar Blåvitt, som skulle ha mött ÄFF den 18 februari på Bravida Arena, på beskedet och menar att det ställer till det för dem.

- Det är givetvis tråkigt att Ängelholm hamnat i en situation som innebär att de tvingas hoppa av. Sedan ställer det självklart till det för oss om det skulle bli så att vi får en match mindre än planerat under försäsongen. Att jaga en ny eventuell motståndare med så kort varsel är givetvis svårt om det inte löser sig med ett annat lag i gruppen, säger Blåvitt-sportchefen Mats Gren till klubbens hemsida.

IFK Göteborg skriver att man därför hoppas på att ÄFF:s plats ska tas av Division 3-klubben Onsala, som slogs ut av just Ängelholm i den sista matchen innan gruppspelet.

- Det är ingen optimal situation för oss. Vi har redan släppt biljetter och det är heller inte lätt att hitta en träningsmatch.

Publicerad 2017-02-08 kl 19:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons