Celik fyramålsskytt när Häcken krossade Växjö United i cupen

I allsvenskan har Mervan Celik inte gjort ett enda mål under årets säsong.
I kväll slog han till med fyra när Häcken krossade Växjö United med 5-0 i svenska cupen.

Malmö FF - Djurgårdens IF
Malmö FF
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ ONSDAG

Häcken har visat fin form i allsvenskan och senast vann man borta mot Sundsvall med 2-0. Då svarade Paulinho och Alexander Jeremejeff för målen, men i kvällens match mot division 3-laget Växjö United var det en annan anfallare som klev fram.

Efter 18 minuters spel satte Mervan Celik dit sitt andra mål och innan första halvlek var till ända hade han svarat för ett äkta hattrick. Innan Celiks 4-0-mål i den 37:e minuten hade Alhassan "Crespo" Kamara hunnit emellan med sitt 3-0-mål.

Den andra halvleken hade knappt börjat innan Celik satte dit sitt fjärde på kvällen. Målet blev också det sista i matchen och Häcken tar sig därmed vidare till gruppspelet i svenska cupen, som inleds i vår.