POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Flera avbräck för Djurgården inför mötet med Hässleholm

Foto: Bildbyrån

Djurgården tvingas vara utan flera tunga pjäser mot Hässleholm, däribland Mohamed Buya Turay och Aslak Witry oich Nicklas Bärkroth.
Detta meddelar klubben på sin hemsida.

Djurgården vann sin första match mot Frej i svenska cupen. I det mötet tvingades klubben bland annat vara utan Mohamed Buya Turay efter att nyförvärvet ådragit sig en lårkaka i mötet med Lilleström veckan innan. Även i mötet med Hässleholm kommer inte Buya Turay till spel och klubben tvingas dessutom avvara Nicklas Bärkroth och Aslak Witry.

– Aslak Witry har haft lite problem med sitt lår där det började lite smått efter Lilleström. Det var helt okej under träningsveckan men sedan blev det värre under Frej-matchen. Så för att inte förvärra någonting vilas han från spel. När det gäller Nicklas Bärkroth har han en känning i baksida lår och klev av mot Frej. Vi har undersökt det och ska utvärdera läget men vill inte ta några risker, så han avstår från spel mot Hässleholm, säger Djurgårdens fystränare Viktor Helander i en kommentar på klubbens hemsida.

Klubben skriver också att Fredrik Ulvestad, Jonathan Augustinsson och Astrit Ajdarevic inte heller kommer att vara tillgängliga.

Mötet mellan Djurgården och Hässleholm sänds i morgon, lördag, på Sportkanalen och streamat på cmore.se. Matchstart 14.00.

Publicerad 2019-02-22 kl 15:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå