Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVENSKA CUPEN
1v

Glödhett derby väntar i svenska cupen: "Det är ett lag man alltid vill slå"

Foto: Bildbyrån.

IFK Göteborg ställs mot Gais i svenska cupen.
Då hoppas IFK Göteborgs August Erlingmark på stormatch.
- Det är inte alla gånger man möter Gais, säger han till Fotbollskanalen.

Svenska cupen är lottad och intressant möte äger rum i grupp 8. Där ställs IFK Göteborg mot Gais i ett Göteborgsderby. IFK Göteborgs August Erlingmark ser fram emot mötet.

- Det kommer att bli kul med tanke på den rivaliteten som finns mellan klubbarna. Det kommer att bli en viktig match redan tidigt på säsongen. Jag ser fram emot en stormatch, säger Erlingmark till Fotbollskanalen och fortsätter:

- Matchen i sig är ju stor. Det är inte alla gånger man möter Gais nuförtiden eftersom de inte spelar i samma serie. Det är klart att det blir en speciell match.

De bittra rivalerna har dock inte Erlingmark stenkoll på. Däremot vet han att Gais hade en tung säsong. I svenska cupen hoppas han kunna knäppa superettanlaget på näsan.

- Jag vet att de var stekheta i cupen förra året. Jag har följt dem, man vet ju hur det går för Göteborgslagen. De hade ett tufft år, nästan ännu tyngre än oss. De säkrade ju kontraktet i den sista omgången. Men det kommer att bli tufft och det är ett lag man alltid vill slå.

Publicerad 2018-12-03 kl 19:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons