Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVENSKA CUPEN

Hammarby kliver in i cupen: "Nu är det upp till bevis - vem ska göra målen?"

Hammarby kliver in i svenska cupen med avspark 15.00 mot Syrianska. Nu är det upp till bevis för stockholmarna, menar Jonas Dahlquist som kommenterar matchen i C More.
- Nu får man se vad de går för så det är en väldigt viktig match för dem, säger han.

Segrar mot Halmstad, Kups och Tromsö men förluster mot de två allsvenska motstånden man ställts emot har det blivit förlust (0-2 mot Östersund och 0-3 mot Helsingborg).
Försäsongen inte gett några klara besked om var Hammarby står och när laget nu kliver in i tävlingssäsongen i och med cupmötet med Syrianska gäller det att visa var man står.

- Upp till bevis för Hammarby. Det har varit väldigt varierat under försäsongen, bra ibland och jättedåligt ibland. Nu får man se vad de går för så det är en väldigt viktig match för dem. Men även om Syrianska är ganska bra ska de vara favoriter. De ska ju vinna en sådan här match, säger kommentatorn Jonas Dahlquist.

Är det någon specifik fråga du vill ha svar på?
 - Vem ska göra målen? Okej, att man värvat (Arnor) Smarason som är offensiv men vem ska göra mål? Är det Alex som är värvad för att göra mål så får han gärna göra det. Någon måste göra målen för Hammarby, det är en av deras största frågor. 

- Sen är Melker Hallberg väldigt intressant i Hammarby och även Fredrik Torsteinbö som gjorde ganska många poäng lite i skymundan för Hammarby förra säsongen. Han kanske är en sådan som ska kliva fram och leverera.

Var tror du att Hammarby står just nu?
- Det är nog ganska mycket försäsong men i och med att man har derbyt mot Djurgården (6 mars) så är det lite annorlunda än för många andra. De har ju en jättematch att se fram emot och självklart vill man inte ligga efter Djurgården. Båda lagen vill ha så bra utgångsläge som möjligt när de möts så båda kommer nog försöka vinna sina matcher inför derbyt.

Matchen startar 15.00 och sänds live i C More Sport. 

Publicerad 2016-02-21 kl 09:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons