Rosengård överlägset i cupen - slog Qviding med 16-0

Svenska Cupen

Rosengård körde över Qviding fullständigt i svenska cupen.
Klubben vann under söndagen med hela 16-0.

Rosengård har inlett svenska cupen på bästa möjliga sätt. I premiäromgånen besegrade laget Vittsjö med 3-0 och i andra gruppspelsmatchen blev det en ny seger, men den här gången efter fullständigt målfyrverkeri mot Qviding på bortaplan.

Rosengård ledde redan efter tolv minuter med 4-0 och gick till halvtidsvila med en åttmålsledning innan laget stod för samma målskörd i andra halvlek, där Anja Mittag och Sanne Troelsgaard stod för fyra mål var i matchen.

Det innebär att Rosengård tar över ledningen i gruppen före Kristianstad.

I lördagens andra cupmatch, så spelade Piteå 3-3 mot Hammarby i Acrushallen. Det innebär i sin tur att Djurgården fortsatt leder den gruppen med två poäng ner till Piteå på andraplats.

Publicerad 2018-02-18 kl 18:26