Skrällseger för division 1-laget – slog ut Sundsvall

Sundsvall ligger åtta i allsvenskan. Men i kväll gick man bet i svenska cupen och föll efter förlängningsspel mot division 1-laget Nyköping.

Sundsvall har varit en av allsvenskans stora överraskningar. Efter 18 spelade omgångar ligger laget på åttonde plats, men när laget i kväll inledde årets cupspel fick man det tufft mot division 1-laget Nyköping, som tog ledningen i matchen.

Målet dröjde dock till andra halvlek, men efter 61 minuters spel satte Marcus Burman dit 1-0 för hemmalaget. Tio minuter senare kunde David Batanero kvittera fram till 1-1, vilket också var slutresultatet efter full tid.

I förlängningen tog Sundsvall ledningen genom David Haro, men innan den första förlängningskvarten var slut kvitterade hemmalaget genom Ekin Bulut.

Med två minuter kvar av matchen tog dessutom hemmalaget ledningen med 3-2, vilket också blev slutresultatet. Nyköping avancerar därmed till vårens gruppspel i cupen, medan Sundsvall får nöja sig med träningsmatcher inför nästkommande säsong.