TV: Ajeti sänkte gamla laget - gav BP segern

Svenska Cupen

Brommapojkarna besegrade Gefle med 2-0 i svenska cupen.
Då slog Bajram Ajeti till med matchens andra mål mot hans tidigare lag på Grimsta IP.

Se höjdpunkter i spelaren ovan.

BP-anfalllaren Bajram Ajeti lämnade inför säsongen Gefle för Brommapojkarna och ställdes under lördagen för första gången mot gamla laget efter flytten. Då såg han till att BP tog tre poäng i lagets cuppremiär på Grimsta.

Men Ajeti fick vänta till att själv få fira mål. Gustav Sandberg-Magnusson inledde i den 56:e minuten målskyttet i matchen genom att nicka in 1-0 efter en bökig situation i straffområdet. Det gav BP lugn och trygghet att forsätta framåt.

Ajeti avslutade därefter i slutet av andra halvlek en chanskavalkad med att stänka in bollen, via ribban i mål till 2-0. Det räckte för seger och tre poäng.