TV: Alexandros Garcia-Tsotidis slog till direkt i debuten - Djurgården besegrade Örebro Syrianska

Alexandros Garcia-Tsotidis, 18, fick chansen från start för Djurgården som ikväll ställdes mot Örebro Syrianska.
18-åringen blev målskytt i debuten när han satte dit 0-1-målet.
Djurgården vann matchen med klara 3-0.

0:43

Se Garcia-Tsotidis mål i spelaren ovan.

Djurgården reste till Örebro och Behrn Arena under torsdagen för att ta sig an Ettan-laget Örebro Syrianska i svenska cupen.

Då fick Alexandros Garcia-Tsotidis, 18, chansen från start och han tackade omgående för förtroendet.

Djurgården spräckte nollan efter lite mer än en halvtimmes spel, debutanten Alexandros Garcia-Tsotidis vek in från sin högerkant och slog till med vänsterfoten med ett skott som letade sig in i Kawawas bortre kryss.

Djurgården klev tack vare det målet till halvtidspaus med en 0-1-ledning.

- Man vill alltid göra mål och att göra mål i debuten är så klart det bästa, sade Garcia-Tsotidis till C More efter 45 minuters spel.

Den andra halvleken var länge mållös men med knappa kvarten kvar att spela skulle Besard Sabovic stänga matchen definitvt när han förvaltade en straffspark efter det att Konrad Gustafsson i Örebro Syrianska blockat ett skott med armen och fick syna sitt andra gula kort för matchen och så även det röda kortet.

Djurgården skulle sedan också få en andra straffspark som Elias Andersson rullade in behärskat fram till 3-0. Ett mål som blev matchens sista.

Örebro Syrianska: Kawawa - Bindelöv, Catic, Drinic, Kalabane, Gustafsson - Hernandez, Salcinovic, Karlsson - Ajdarevic, Ishimwe.

Djurgården: Vasiutin - Radetinac, Danielson, Löfgren, Bengtsson - Doumbouya, Sabovic, Banda - Garcia Tsotidis, Holmberg, Edvardsen.