TV: Bergstrands pik i halvtid: "Vi får hoppas att deras målvakt håller ihop"

Svenska Cupen

Djurgården hade intensivt press och kom närmare ett mål.
Då signalerade Hammarbys målvakt David Ousted för kramp.
- Vi får hoppas att deras målvakt håller ihop, pikade Kim Bergstrand i pausintervjun med C More.

Se intervjun i spelaren ovan.

Djurgården jagade en kvittering i svenska cupen-semifinalen mot Hammarby. Hammarby hade tagit ledningen i matchen, och Djrugården kom allt närmare en kvittering. Då satt sig Hammarbys målvakt David Ousted och signalerade för kramp.

Något som Djugårdens tränare Kim Bergstrand uppmärksammade i pausvilan.

- Vi får hoppas att deras målvakt håller ihop här nu. Vi fick lite miss i momentum där när han fick kramp, nej men det känns helt okej. De tar alla chanser att vila såklart, säger Bergstrand i pausintervjun med C More.

Matchen slutade 1-0 till Hammarby, som därmed vann derbyt och tog sig vidare till cupfinal. I finalen ställs Hammarby nu mot BK Häcken.

Publicerad 2021-04-04 kl 14:15