TV: Blåvitt gjorde proceduren kort med Husqvarna - vidare efter tre snabba mål

Svenska cupen (herr)

3-0 efter 27 minuter.
Det räckte för IFK Göteborg – som under onsdagen skickade ut Husqvarna FF ur svenska cupen.
- Vi städar av matchen, säger August Erlingmark till C More.

Malmö FF - Djurgårdens IF
Malmö FF
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ ONSDAG

Allsvenska IFK Göteborg fick en fin start på matchen då August Erlingmark tryckte in 1-0 redan efter åtta minuters spel, i samband med en frispark. Kort efter 1-0 kom även 2-0 genom Sebastian Eriksson, av reprisbilderna att döma tillkom 2-0 med hjälp av Erikssons bakhuvud.

Blåvitt blåse därefter på och gjorde 3-0 genom Christian Kouakou kort därpå - innan Husqvarna kort därefter lyckades få in en reducering genom Sebastian Dimitrijevic.

Målkavalkaden i den första halvleken upprepade sig aldrig i den andra halvleken, utan matchen slutade 3-1 till Blåvitt, vilket innebär att cupäventyret är över för division 2-klubben Husqvarna.

Blåvitt är därmed klart för gruppspelet som spelas under våren.

- Vi kommer ut jättebra första 30, gör tre mål och dominerar. Sedan går vi ner oss lite.

- Vi missar en straff och de får ett mål, men vi städar av matchen, säger Erlingmark.

Husqvarna: Hamzi - Medina, Andersson, Lernesjö, Dimitrijevic, Wahedi, Gomez, Koutcho, Kocadag, Iskandar, Bozic'

Blåvitt: Amos - Tolinsson, Da Graca, Eriksson, Aiesh, Affane, Kouakou, Abraham, Erlingmark, Holm, Sana