TV: BP-kaptenen visade vägen - tvåmålsskytt i cupseger

Lagkaptenen blev tvåmålsskytt i 3-1-segern mot Rosengård.

Malmö FF - Djurgårdens IF
Malmö FF
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ ONSDAG

Brommapojkarna ramlade i fjol ur allsvenskan efter förlust i kvalmötet med AFC Eskilstuna och spelar den här säsongen i superettan. I eftermiddag inledde laget tävlingssäsongen med spel mot Rosengård på bortaplan i svenska cupen - och visade fin form.

BP-anfallaren Philip Hellqvist gav strax före halvtid sitt lag ledningen i matchen efter straffspark och efter tidig kvittering i andra halvlek av Skånelaget, så såg BP-kaptenen Gustav Sandberg Magnusson till att det blev tre poäng för BP i cuppremiären. Sandberg Magnusson fyllde i mitten av andra halvlek på med dubbla mål till slutresultatet 3-1.

BP är därmed tvåa i gruppen med sämre målskillnad bakom BK Häcken. Utöver Rosengård, så tillhör även Brage gruppen.