TV: BP vann stort mot HIF: "Såg väldigt bra ut"

Brommapojkarna stod för en mycket stark insats mot Helsingborg i Svenska cupen. Superettan-nykomlingen vann med klara 3-0.
- Det såg väldigt bra ut i anfallsspelet framförallt, säger BP-tränaren Olof Mellberg till C More.

Brommapojkarna och Helsingborg är båda nykomlingar i superettan till den kommande säsongen. BP uppflyttade från Division 1 och HIF nedflyttade från allsvenskan. Under lördagen möttes seriekonkurrenterna i Svenska cupens inledande gruppspelsmatch. Och det skulle bli en riktig överkörning från Brommapojkarna.

I den sjunde minuten ställde BP om snabbt och Christopher Brandeborn kunde med en fin halvvolley trycka in 1-0 vid den bortre stolpen.

I inledningen på den andra halvleken friställdes Kevin Kabran efter en lång skärande passning och 2-0 stänktes säkert upp i nättaket. Bara fem minuter senare glömdes Gustav Sandberg Magnusson bort i straffområdet och 25-åringen petade in sin egen nickretur till 3-0.

Brommapojkarna vann matchen med 3-0 - ett styrkebesked från superettan-nykomlingen.

- Det såg väldigt bra ut i anfallsspelet framförallt. Vi är väldigt trygga där och vi har bra variation. Och vi hittar ytorna överallt och kommer också till mycket målchanser och kunde väl ha fått in ett par till kanske. Men överlag är jag väldigt nöjd med anfallsspelet i dag, säger BP-tränaren Olof Mellberg till C More.