TV: Celiks drömhalvlek - gjorde äkta hattrick

Svenska cupen (herr)

Mervan Celik var het mot Brage.
Efter en halvlek hade ytterforwarden gjort tre mål.
- Bollen går in just nu, säger han till C More.

Matchen mellan Brage och Häcken var inledningsvis händelsfattig - men därefter visade Häcken och framför allt Mervan Celik sin klass.

Celik knoppade först in en hörna efter dryga 20 minuter, men han var inte nöjd där. Kort därefter placerade han in 2-0 efter att ha fått en passning i djupled.

Celik fullbordade sedan ett äkta hattrick. Precis före halvtid satte han dit 3-0 med ett avslut strax utanför straffområdet.

- Det är skönt att få göra tre mål och bollen går in just nu. Det är skönt för min del, säger han till C More.

I den andra halvleken fortsatte Celik att producera mål och efter dryga 55 minuter höll han sig framme och satte dit 5-1 och därmed sitt fjärde mål för dagen.