TV: Djurgården vidare i cupen - krossade Sylvia på bortaplan

Djurgården har en tung tid bakom sig och föll senast mot Kalmar i allsvenskan.
Men i dag repade sig Stockholmslaget och krossade division 2-laget Sylvia i svenska cupen med 4-0.

I spelaren visas Jesper Karlströms 1-0-mål.

STREAMA PÅ MÅNDAG

Djurgården har en tung tid bakom sig. Först åkte man ut ur Europa League efter att ukrainska Mariupol blivit för svåra. I allsvenskan har lagets inte lyckats göra mål på två raka matcher. Först föll man stort borta med Häcken med 5-0 och senast lyckades laget inte få hål på Kalmar som vann med 2-0 på Tele2 Arena.

I kväll reste Stockholmslaget till Norrköping för möte med Sylvia, som leder sin division 2-serie. Djurgården fick också en bra start när Jesper Karlström gjorde 1-0 efter dryga 20 minuter. Tio minuter senare nickade Marcus Danielson in 2-0 på hörna, vilket också var resultatet i halvtid.

I andra halvlek kunde Dif dessutom utöka ledningen två gånger om. Först satte Edward Chilufya dit 3-0 i den 61:a minuten och två minuter senare kunde Jacob Une Larsson fastställa slutresultatet till 4-0.

Segern innebär att Djurgården är klart för spel i svenska cupens gruppspel som inleds under våren. I nästa allsvenska omgång tar laget emot Elfsborg på hemmaplan.

-
-
Publicerad 2018-08-22 kl 20:44

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.