TV: Hammarby körde över Ytterhogdal - Selmani gjorde kanske(?) hattrick

Första halvlek fick avbrytas av ett strömavbrott.
Men det stoppade inte Hammarbys från att besegra Ytterhogdal, med 6-1.
Astrit Selmani kan(?) ha blivit hattrickskytt i matchen.

4:57

Avbryt
Försök igen

Hammarby gästade Ytterhogdal i cupens andra gruppspels omgång. Det dröjde inte länge innan bortalaget tog ledningen. I den 13:e minuten nickade Joel Nilsson in 1-0.

Men bara minuter senare fick matchen pausas då belysningen på planen släcktes och det dröjde runt tio minuter innan det var igång igen. Efter ungefär 25 minuter hade matchen återupptagits.

Fem minuter senare utökade Bajen ledningen efter en hörna. Bollen slogs mot främre stolpen, där det var trångt mellan spelarna. Det var därmed svårt att avgöra om det var Selmani eller Richard Magyar som skulle tillskrivas målet, som gav Bajen 2-0.

"Selmani och Magyar får nog klunsa om målet sedan", skriver Hammarby på Twitter.

Men oavsett vem som faktiskt var sist på bollen till 2-0, blev Magyar målskytt i matchen, då han från nära håll stötte in 3-0. Det var efter en offensiv frispark för Bajen som han fick bollen till sig från Darijan Bojanic. Efter en hands blev även Selmani garanterat målskytt från straffpunkten.

Men sedan, med 50 minuter spelade, var det Ytterhogdals tur. Ett inlägg nådde fram till Santeri Surkka som stod placerad mitt i straffområdet och slog in bollen till 4-1. Det  stoppade dock inte Bajen, utan snart därefter utökade Selmani ledningen ännu en gång. Därmed kan anfallaren ha gjort hattrick. Med säkerhet hade han åtminstone gjort två.

Hammarby fick i matchens slutskede en andra straff, som Maykel Lahdo både fixade och förvaltade till slutresultatet 6-1.

Ytterhogdal: Uronen - Fleggard, Johnson, Adaja, Karimi, Surkka, Otela, Alassen, Kovalainen, Sesay, Forsell

Hammarby IF: Blazevic - Sandberg, Magyar, Fenger, Jeahze - Bojanic, Andersen, Besara - Nilsson, Selmani, Lahdo

Publicerad 2022-02-26 kl 18:25