TV: Hellquist stor hjälte när Brommapojkarna vände och vann

Svenska Cupen

Brommapojkarna var illa ute mot Brage.
Då vände man och vann, mycket tack vare Philip Hellquist.

Brommapojkarna vann sin första mot Rosengård i svenska cupen medan Brage blev överkört med 6-1 av Häcken.

När de båda superettanlagen ställdes mot varandra var det Brage som inledde målskyttet och laget tog ledningen med både ett och två mål genom Anton Lundin och Jonathan Morsay.

Men efter 50 minuter ville Brommpojkarna och Philip Hellquist annat. Den offensive reducerade i 50:e minute, kvitterade efter 77 minuter och därefter gav han laget en ledning med 3-2 med fem minuter kvar att spela. Hellquists show bäddade för segern och i slutet fastställde Eric Omondi slutresultatet 4-2.

Publicerad 2019-02-24 kl 19:18