TV: Örebro krossade Lödde med 7-0 (!) - Seger med drömmål: "Fotbollsgodis"

Örebro körde över division tre-laget Lödde under söndagen
Och David Seger bjöd på ett riktigt drömmål.
- Det är fotbollsgodis vi bjuds på, säger C Mores kommentator Andreas Åberg.

Division tre-laget Lödde tog emot allsvenskan-laget Örebro under söndagen, och klasskillnaden skulle visa sig vara stor.

Örebro fick en straff tidigt i matchen, och från elva meter klev Deniz Hümmet fram. Anfallaren gjorde inga misstag och gav Örebro ledningen i matchen. Ett par minuter senare kom även 2-0. ÖSK kom runt på högerkanten och bollen hittade tillslut fram till David Seger som satt bollen i mål.

Efter en kvart kom även 3-0. Efter en fin hörnvariant kunde Kevin Walker sätta dig bollen från en väldigt svår vinkel. Bollen gick stolpe in och Örebro hade fått en riktig drömstart på matchen.

Tio minuter senare skulle Seger kliva fram igen. Mittfältaren fångade upp en andraboll efter en hörna och drog till direkt. Träffen blev perfekt och bollen satt via ribban och in.

Strax därefter kom även 5-0 efter ett självmål. I den andra halvleken ökade ÖSK på ledningen till 6-0 efter att Collander hittat in till Björndahl som tryckte till bollen från nära håll.

I slutet gjorde Örebro även 7-0.

Se alla målen nedan.

Lödde: Lindstedt - Grönevik, Jansson, Joelsson, Edlund, Mjörnman, Asklund, Runnberg, Klintberg, Holmgren Kervall, Larsson

Örebro: Allain - Ali, Hjertstrand, Almebäck, Wright - Seger, Walker, Mårtensson, Collander - Karjalainen, Hümmet