TV: Kalmar besegrade Trelleborg i cupen: "Håller undan hela vägen in i mål"

Kalmar lyckades hålla undan mot Trelleborg i svenska cupen.
Matchen slutade 3-2.

2:59

Avbryt
Försök igen

Kalmar FF ställdes mot Trelleborgs FF i en första omgång av svenska cupen på söndagen.

Det skulle dröja till matchminut 34 innan matchen kom igång ordentligt. Då gjorde Kalmar FF:s Johan Karlsson 1-0 efter ett skott utifrån. Men Trelleborg kvitterade sju minuter senare efter ett snabbt anfall. Mohammed Saeid fick ett inspel från vänster och tryckte dit 1-1.

Men Kalmar skulle hinna återta ledningen innan halvtidsvila. Även Simon Skrabb nåddes  av ett inspel och kunde smidigt sätta 2-1.

I den andra halvleken gjorde Mileta Rajovic mål efter 59 minuter. Ett inlägg från Romario nådde anfallern som kunde nicka in 3-1.

- Den här gången kunde han överlista Trelleborg-målvakten, säger C Mores kommentator Johannes Wahlberg i sändningen.

Det var drygt tio minuter kvar av ordinarie speltid när Trelleborg reducerade. Då höll sig Mohammed Saeid framme och kunde sätta 3-2, men det räckte inte.

- Man håller undan hela vägen in i mål, säger Johannes Wahlberg.

Kalmar: Ricardo Friedrich, Axel Lindahl, Lars Saetra, Rasmus Sjöstedt, David Olafsson, Johan Karlsson, Romario, Carl Gustafsson, Nahom Netabay, Simon Skrabb, Mileta Rajovic

Trelleborg: Kristensen, Viitikko, Andersson, Mortensen, Saeid, Minter Wettergren, Bohman, Dhaini, Bödvarsson, Hörberg, Salama