TV: Nikolic gjorde första målet för BP - när laget besegrade Dalkurd

Brommapojkarna besegrade Dalkurd med 2-0 på Grimsta.
Då slog Marko Nikolic till med första tävlingsmålet för BP.

Brommapojkarna inledde förra helgen gruppspelet starkt genom att besegra Gefle med 2-0 på hemmaplan och fortsatte under söndagen i samma andra mot Dalkurd på Grimsta.

BP inledde matchen starkt och skapade tidigt ett par heta målchanser. I den 29:e minuten tog Marko Nikolic vara på ett försvarsmisstag av Dalkurd, där Leonard Pllana nickade hem bollen mot mål, men i stället serverade Nikolic ett friläge, som lobbade in 1-0. Det var hans första tävlingsmål för Brommapojkarna sedan han anslöt förra sommaren.

Brommapojkarna fortsatte att trycka på i andra halvlek och dubblade i den 51:e minuten ledningen i matchen. Mittbacken Martin Rauschenberg dök upp vid bortre stolpen på hörna och skallade in 2-0 till hemmalaget.

Dalkurd spelade upp sig i slutet av matchen och jagade länge en reducering, där bland annat Rewan Amin hade ett farligt skott utifrån, samtidigt som BP-målvakten Nikola Petric tvingades till en jätteräddning efter hörna.

BP höll dock undan och tog andra raka segern i gruppspelet, vilket innebär att det mest troligt nästa vecka blir en gruppfinal mot Malmö FF om avancemang till kvartsfinal.