TV: Se hur MFF tog sig till final - tre mål på sex minuter

Malmö FF slog Kalmar FF i svenska cupens semifinal efter en blixtsnabb vändning i den andra halvleken. Från 1-0 till 1-3 på sex minuter.

Kalmar FF fick en fin start hemma mot Malmö FF i cupsemifinalen på Guldfågeln Arena tack vare brasilianskt samarbete. Efter tio minuters spel assisterade Ismael sin landsman Romario som rullade in 1-0 bakom Johan Wiland i Malmös mål.

I den andra halvleken kvitterade Malmö. Emin Nouri drog ner en fri Jo Inge Berget och domaren dömde straff. Den tog Markus Rosenberg hand om. Han sköt bollen rakt i mål till 1-1.
Sex minuter efter kvitteringen var det Jo Inge Berget utnyttjade ett försvarsmisstag och satte 3-1 för Malmö FF.

Med sex minuter kvar av matchen slogs den sista spiken in i Kalmars kista när 1-0-framspelaren Ismael fick rött kort.

Marcus Antonsson reducerade på tilläggstid men närmre än så kom inte Kalmar FF.
Malmö är klart för cupfinal som spelas den femte maj mot antingen Hammarby eller Häcken (deras semifinal spelas söndag 19.00). Hemmalag avgörs av lottning vid den allsvenska upptaktsträffen på måndag.

Se två av MFF:s mål i sportsändningen ovan.

Här är startelvorna:

Kalmar FF: Söderberg; Nouri, Biskupovic, Starke Hedlund, Larsson; Abdu, Ismael, R Elm, Eriksson; Romario, Antonsson.

Malmö FF: Wiland; Tinnerholm, Arnason, Brorsson, Yotun; Rodic, Christiansen, Lewicki, Berget; Rosenberg, Kjartansson.