POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVENSKA CUPEN

TV: Se otäcka smällen när Degerfors skrällde mot Djurgården

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

STOCKHOLM. Shpetim Hasani avgjorde för Degerfors mot Djurgården, och i samma sekund skallade han ihop med Jacob Une Larsson.
Båda blev utburna på bår.
- Jag vet bara att han (Hasani) har åkt till Södersjukhuset, säger Degerfors-tränaren Stefan Jacobson till Fotbollskanalen

Efter lite mer än en timmes spel gjorde Shpetim Hasani sitt andra mål för kvällen mot Djurgården, när han nickade in ett inlägg i det bortre hörnet. Men Degerfors-anfallaren skallade, samtidigt som 2-1 blev ett faktum, också ihop med Djurgårdens mittback Jacob Une Larsson och de båda spelarna landade sedan illa på konstgräset.

- Det smäller rejält. Hasani ser medvetslös ut när han landar. Usch. Han svimmar av, sa kommentatorn Mats Larsson i C Mores sändning.

Båda spelarna blev liggandes på planen i några minuter och direkt efter målet blev det knäpptyst på Tele2 Arena. Läkarpersonal sprang snabbt in och efter ett tag bars både Hasani och Une Larsson ut på bår. Hasani fick en stödkrage och på båren såg han ut att ha återfått medvetandet.

- Jag vet bara att han (Hasani) har åkt till Södersjukhuset. Men det var ju ett öppet sår som han hade. Där känns det som att det är en trolig hjärnskakning. Hur kraftig vet jag inte, säger huvudtränaren Stefan Jacobson till Fotbollskanalen efter matchen.

- Han var väl halvt om halvt vid medvetande när han bars ut på båren. Jag har inte riktigt status på honom, men det såg rätt otäckt ut, i alla fall.

Även för Jacob Une Larssons tyder det mesta på att han drabbats av en hjärnskakning. Han behövde dock inte tas till sjukhus

- Det är troligtvis en lättare hjärnskakning, säger Djurgårdens informationsansvarige Jonas Riedel till Fotbollskanalen.

Degerfors vann matchen med 2-1 efter att ha tagit ledningen redan efter 27 sekunder.

Se Degerfors segermål och den otäcka smällen i spelaren ovan.

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2017-02-20 kl 20:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå