TV: Tillfälligt avbrott i Mjällbys 3-1-seger - målet blåste bort

Svenska Cupen

Underläge i paus.
Då växlade allsvenska Mjällby upp i den andra halvleken och vann till slut med 3-1 borta mot Sandviken.

Se när målet blåser bort i spelaren ovan.

Fjolårssjuan i division 1 norra, Sandviken, tog under lördagen emot allsvenska nykomlingen Mjällby i svenska cupen på ett väldigt blåsigt Jernvallen.

Och det var hemmalaget som tog ledningen genom Leo Englund med tio minuter kvar av den första halvleken. Efter att ha fått med sig bollen via ett motlägg kunde Englund trycka dit 1-0 för Sandviken från nära håll, ett mål som stod sig halvleken ut.

- Det är svårt att spela i de här förhållandena, men det är lika för båda lagen, det är bara att gilla läget, säger Mjällbys Eric Björkander i paus.

Björkander verkade gilla läget, för 23-åringen kvitterade en kvart in på den andra halvleken, på David Bataneros hörna. 20 minuter senare hade Mjällby vänt matchen, när hemvändaren Jacob Bergström vackert knoppade in 2-1 på Mamudo Moros inlägg.

Strax innan full tid avbröts matchen tillfälligt i ett par minuter, detta då det ena målet på Jernvallen blåste bort på grund av de kraftiga vindarna.

Målet sattes tillbaka efter ett par minuter och på stopptid fastställde sedan gästernas Taylor Silverholt slutresultatet till 3-1.

- Det var tufft, de backade hem rejält men vi vinner och det var det vi ville i dag, säger Mjällbys Jacob Bergström efter matchen.

Resultatet gör att Mjällby toppar gruppen efter första omgången, på bättre målskillnad än Djurgården som hemmavann mot Dalkurd med 3-2.