TV: Tvåsiffrigt när Norrköping manglade division fyra-lag

Norrköpings ställdes mot division 4-laget Brottby och det dröjde 20 minuter in man fick utdelning. Sedan rullade det på och innan domaren blåste för halvtid hade Peking dödat spänningen i matchen.

I spelaren visas höjdpunkterna från matchen.

IFK Norrköping ligger trea i den allsvenska tabellen och vann senast borta mot Elfsborg med 1-0. I kväll gick man in i svenska cupen och ställdes bort division 4-laget Brottby. Till en början saknade Peking den riktiga skärpan när lägena väl dök upp men i andra halvlek öste man på och kunde vinna stort.

Efter den första halvleken var ställningen 4-0 och målen kom från fyra olika spelare. Kalle Holmberg satte dit 1-0 efter dryga 20 minuter och sedan rullade det på. Från matchminut 22 till 42 svarade Peking för fyra mål och i den andra kom ytterligare sex stycken.

Jordan Larsson svarade för ett hattrick, som fullbordades när han satte 7-0 efter 70 minuters spel. Innan dess hade Holmberg blivit tvåmålsskytt vilket också Alexander Fransson blev när han satte dit slutresultatet, 10-0, i slutet av matchen.

Segern innebär att Norrköping avancerar till svenska cupens gruppspel som inleds i vår.

Publicerad 2018-08-23 kl 22:09