TV: Wendt chockad - ville ha straff: "Solklaraste som jag sett i mitt liv"

Marcus Berg blev nekad straff mot Landskrona.

0:56
Vilhelmsson utökar för Blåvitt mot Landskrona
0:25
Oscar Wendt skruvar in 1-0 till Blåvitt på frispark

IFK Göteborg slog under söndagen Landskrona Bois med 2-0 på hemmaplan i första gruppspelsmatchen i svenska cupen. I första halvlek gjorde Oscar Wendt ett frisparksmål, medan Oscar Vilhelmsson utökade till 2-0 i andra halvan av matchen.

Samtidigt ropade även Blåvitt på straff i första halvlek, då Marcus Berg föll i en duell i straffområdet. Men domaren valde den gången att neka hemmalaget en straffspark.

- "Mackan" ska ha straff. Det är den solklaraste som jag sett i mitt liv, säger Wendt till C More.

Blåvitt toppar gruppen med tre poäng, medan Mjällby AIF och Norrby IF har en poäng. Landskrona Bois är sist i gruppen med noll poäng.