Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Euroweekend - här är vinnarna

Euroweekend-tävlingen är avslutad. Stort grattis till Behroz Jahanshahi och Fredrik Dahm som har vunnit ett Euroweekendpaket. 

Detta vinnarpaket innehåller flygbiljetter till Berlin och London, övernattning på fyrstjärnigt hotell och matchbiljetter till Hertha Berlin - Bayern München och Chelsea - Liverpool.

Här är en kort intervju med Fredrik.

Hur känns det att åka på denna fotbollsresa?

-"Känns lite omtumlande faktiskt. Igår kväll så hade jag en lugn sista septemberhelg planerad med bra fotboll på dumburken. Idag är planerna ändrade till att se fotboll av absoluta högsta världsklass på plats istället. Overkligt."

Har du någon relation till lagen som vi ska se?

-"Om jag har någon relation till lagen som vi ska se? Hahaha, jag har ett sjukt stort Arsenal hjärta så det är lite av hatkärlek till både Chelsea och Liverpool. Men å andra sidan så har jag ett stort fotbollsintresse och få se två av världens bästa lag i världens bästa liga ska bli sjukt roligt. Det samma gäller Bayern, de har ju gång på gång förpassat Arsenal ur Champions Leauge så det ska bli kul att se ett så pass bra lag, jag menar de måste ju vara typ världens bästa lag."

Vilken av de stora stjärnorna ser du mest fram emot att se på planen? Lewandowski, Salah, Hazard eller kanske någon annan? 

-"Ska bli oerhört kul att se alla de världsstjärnor som spelar i dessa lag. Jag kommer att hålla ett extra öga på Salah som gjorde en sjuk säsong förra året, han kom lite från ingenstans och damp ner med ett brak som får kalksprängningarna på Gotland att framstå som en fis i rymden."

Publicerad 2018-09-11 kl 14:07
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto