Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Foto: Bildbyrån

Fotbollskanalens nya spelexpert

Det är en stor ära att ta över som tipsexpert på Fotbollskanalen efter mycket skicklige Henrik Johansson. Stora skor att fylla onekligen men en härlig utmaning!

Om mig!

Det är en stor ära att ta över som tipsexpert på Fotbollskanalen efter mycket skicklige Henrik Johansson. Stora skor att fylla onekligen men en härlig utmaning!

Jag är hemmahörande i Göteborg och har jobbat inom spelbranschen i cirka 15 år där jag på senare år fokuserat mest på att skriva rekar. Min specialitet är pool-spel såsom Stryktipset, Europatipset och Topptipset. Detta då en hel del matematik kan vägas in i rekarna, något som är min stora styrka. När man spelar mot andra tippare istället för mot ett bolag finns nämligen chansen att vara bättre än de andra. Den chansen kommer inte lika ofta i en match mot ett spelbolag.

Min första inblick i spelbranschen fick jag 23 år gammal när jag fick jobb på ett casino i Bad Gastein i österrikiska alperna som croupier. Sedan dess har det varit mitt liv.

Förhållande till fotboll

Jag började spela fotboll som femåring men var aldrig en av de stora talangerna. Efter att ha harvat runt i de lägre divisionerna la jag av som 25-åring. Mitt enorma intresse för sporten har dock alltid funnits kvar och jag ser runt 25-30 matcher per vecka, live eller i repris. Intresse och intresse förresten, min sambo och närmaste familj brukar mer kalla det en besatthet när jag alltid ska ha på en match oavsett tillfälle. Jag är oerhört lyckligt lottad som får jobba med min besatthet och dessutom få kombinera det med mitt stora intresse för spel.

Favoritlag

Jag är uppväxt i det lilla samhället Tibro, där för övrigt stora sportstjärnor som Robin Söderling, Anton Strålman och systrarna Helgesson inlett sina strålande karriärer, och hade egentligen ingen naturlig koppling till något lag. Redan som liten var det dock IFK Göteborg som gällde. Detta efter att min storebror, som då var verksam i supporterklubben Änglarnas resegrupp, tog med mig på matcher både hemma och borta. 2-1 mot Milan i Champions League på Nya Ullevi är ett enormt minne som alltid kommer finnas kvar. Det var också den stora anledningen till att det blev Göteborg när jag flyttade hemifrån även om jag försökte maskera det hela med matematikstudier. Sedan dess har jag haft årskort och går på så många matcher jag kan.

Även Arsenal har en stor plats i mitt hjärta då jag som ung älskade “The famous five” med Bould, Adams, Keown, Dixon och Winterburn. Emirates får ett par besök per säsong. Ni kan dock vara lugna med att jag tippar med hjärnan och inte med hjärtat för hur mycket jag än älskar mina lag älskar jag också att vinna pengar. Däremot tippar jag aldrig på mina två lag mer än när de finns med på pool-spelen av just den anledningen att jag vill kunna hålla på dem fullt ut.

Varför ska man läsa mina tips?

I denna kolumn ska ni alltid känna er säkra på att ni får så korrekt information som möjligt och en väl underbyggd analys. Givetvis kommer det aldrig garanteras vinster eller 13 rätt, spel är som bekant en bergochdalbana, men däremot kommer de speltips som erbjuds vara optimerade för att kunna ge fina vinster. Notera att jag alltså inte siktar på att få 13 rätt flest gånger utan istället få 13 rätt just den gången när utdelningen är hög. Spelvärde är mycket viktigt för mig, det vill säga tillfällen där tipparna och spelbolagen har olika värderingar av en match. Generellt sagt kan man säga att spelbolagen är bättre på att hitta rätt än vad gemene man är. Dessa spel kräver också väldigt mycket tid där raden ska analyseras samtidigt som information ska införskaffas om lagen som finns med. Detta löser jag och ni kan luta er tillbaka och hitta relevant information på denna sida.

Vilka tips erbjuder jag?

Varje Stryktips och Europatips kommer jag erbjuda tre stycken spelförslag. 96-raders, 432-raders och 1944-raders. Det stora systemet är en summa som såklart inte speciellt många själva kan snyta fram ur bakfickan utan det är tänkt för ett kompisgäng som vill spela bolag tillsammans.

Avslutningsvis ska sägas att jag ser väldigt mycket fram emot detta och jag hoppas vi kan vinna mycket pengar tillsammans. Nu kör vi!

 

Publicerad 2019-03-06 kl 07:00
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto