Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

INNEHÅLL I SAMARBETE MED

VM-slutspelets stora besvikelse

Foto: Bildbyrån

VM-slutspelets stora besvikelse

30v

Janne Andersson släppte den gångna veckan den svenska VM-truppen och det är nu bara fyra veckor kvar till Blågult ställs mot premiärmotståndarna Sydkorea i Nizjnij Novgorod. Förra veckan var gruppvinnare i fokus här på Tipshörnan och nu är det dags att syna ett antal fina spel på över/under-marknaden.

Svenska Spel har inte släppt hela utbudet av långtidsspel för VM ännu, men det finns redan gott om fina odds att sätta tänderna i. En av de största marknaderna, som inte finns på speciellt många andra siter, är över/under-spel. 

Ett maffigt utbud erbjuds på denna marknad och det finns mängder med intressanta och fina odds. Denna veckan synar jag grupperna A-D innan jag går igenom de avslutande fyra grupperna nästa måndag. Här levereras några riktiga godbitar!

Grupp B: Iran under 1,5 poäng @ 1,82 

Iran har hamnat i en tuff grupp med de europeiska mästarna Portugal, topptippade Spanien och svårspelade Marocko. Mot nationerna från den iberiska halvön blir det naturligtvis extremt svårt för Iran att få med sig poäng. Även mot Marocko tror jag “Team Melli” får svårt. Afrikanerna övertygade stort i kvalet och höll nollan i samtliga sex gruppspelsmatcher i den avslutande fasen. Marockanska spelare som Medhi Benatia och Hakim Ziyech är dessutom iranierna inte i närheten av. Iran har gjort totalt fyra VM-slutspel och i tre av dessa har de slutat på en poäng. Här talar mycket för att så blir fallet på nytt eller att de blir nollade. Under 1,5 poäng till 1,82 gånger pengarna är taget alla dagar i veckan! 

Grupp C: Danmark över 3,5 mål @ 1,86

Åge Hareide förfogar över ett väldigt intressant danskt landslag som mycket väl kan bli den stora överraskningen i Ryssland i sommar. Under den avslutande delen av VM-kvalet gick danskarna som tåget och gjorde bland annat fyra mål hemma mot Polen och fem borta mot Irland. I gruppen finns både Australien och Peru, två nationer som de rödvita ska kunna besegra komfortabelt. Dessutom tror jag Danmark kan ställa till med en hel del bekymmer för Frankrike. Rödvit sambafotboll att vänta? Jag tror det. 1,86 på att vårt grannland gör över 3,5 mål i gruppen synas utan minsta tvekan!

Grupp D: Argentina under 6,5 poäng @ 1,91

Argentina tog sig med nöd och näppe till sommarens fotbollsfest. Det var först i den avslutande omgången av det sydamerikanska VM-kvalet som Lionel Messi kunde skjuta “La Albiceleste” till nationens 17:e VM-slutspel. De blåvita har dock inte imponerat överhuvudtaget och föll bland annat i en träningsmatchen mot Spanien med hela 1-6. Det skulle inte förvåna om sydamerikanerna blir turneringens stora besvikelse och i en lurig grupp med Island, Kroatien och Nigeria skulle det kunna bli respass redan i gruppen. Jag tycker att 1,91 på att Argentina tar över 6,5 poäng är ett par enheter för högt. Det finns fint spelvärde här

Publicerad 2018-05-22 kl 07:20
INNEHÅLL I SAMARBETE MED