Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

INNEHÅLL I SAMARBETE MED

Den negativa trenden vänder för Real Sociedad

Foto: Bildbyrån

Den negativa trenden vänder för Real Sociedad

2d

Få klara favoriter på söndagens kupong vilket gör att alla möjligheter finns för att utdelningen ska kunna sticka i höjden. Newcastle mot Wolverhampton och Milan mot Torino är två godbitar på raden som främst fokuserar på Serie A. Kan andra advent leverera en fin present?

För större analys om matcherna, se Europatipset.

FAKTA

Topptipsinfo

1. Att tänka på

  • Empoli har två raka triumfer hemma på Stadio Carlo Castellani medan Bologna ännu inte vunnit på resande fot den här säsongen.
  • Serie A:s jumbo Chievo har kryssat sina tre senaste ligamatcher, detta trots att både Napoli och Lazio stått för motståndet.

2. Spikförslag

  • Real Sociedad - Ingen vidare höst för La Real men den senaste tiden har det sett bättre ut för baskerna. Två vinster på de tre senaste ligamatcherna och i veckan besegrades Celta Vigo komfortabelt i Copa del Rey. Det skulle förvåna om Sociedad inte lyfter i tabellen och utmanar om Europaplatserna. Valladolid sjunker däremot som en sten efter fem raka utan seger. Med tanke på att nykomlingen från Kastilien inte har någon märkvärdig trupp är utvecklingen också väntad. På Anoeta krävs en fulländad prestation om det ska bli poäng. Det känns föga troligt med lagets nuvarande form. Sociedad vinner hemma i San Sebastián!

3. Avstängningar på tipset

Fabian Schär (Newcastle)
Arturo Calabresi (Bologna)
Luca Rossettini (Chievo)
Josip Ilicic (Atalanta)
Daniel Bessa (Genoa)
Rômulo (Genoa)
Thiago Cionek (SPAL)

Publicerad 2018-12-08 kl 12:22
INNEHÅLL I SAMARBETE MED