Tyngre för Alexander Kacaniklic som inte har startat på över tre månader.

- HERRAR -

AZERBAIJAN
Samuel Armenteros, Qarabag - 9/4
Startade men blev utbytt efter 74 minuter när Qarabag förlorade med 0-1 mot mittenlaget Neftci. Qarabag leder ligan med åtta poäng och Armenteros har startat fem gånger (utbytt i samtliga).

Ricardinho, Qabala FK – 2/0
Utanför truppen i 1-1-mötet med jumbon Revan.

BELGIEN
Erik Johansson, Gent 8/0
Utanför truppen när Gent besegrade Genk med 1-0. Enligt klubbens hemsida var Johansson tillbaka från skada men saknades sedan ändå i truppen. Har bara startat i sex av lagets 17 ligamatcher. Senaste gången han var i startelvan var den 24 oktober. Var inte heller med i förra veckans Champions League.

Erdin Demir, Waasland-Beveren – 17/0
Spelade som vanligt hela matchen som vänsterback, den här gången när det blev 1-3 mot Kortjik. Demir har spelat 90 minuter i lagets samtliga 17 ligamatcher. Waasland-Beveren är elva av sexton i ligan.

CYPERN
Markus Holgersson, Anorthosis Famagusta – 12/2
2-1 mot Aris och Holgersson spelade hela matchen. Famagusta är nu tvåa i ligan, bara två poäng efter APOEL.

Maic Sema, AEL Limassol FC – 9/0
Startade men blev utbytt efter 58 minuter när det blev 0-0 i det viktiga bottenmötet med Ethnikos Achna. AEL har det tungt i ligan och är trea från slutet, på samma poäng som laget bakom.

DANMARK
Karl-Johan Johnsson, Randers FC – 17/0
Höll nollan när Randers besegrade Västsjälland med 1-0. Randers är sexa i ligan.

Joel Allansson, Randers FC –3/0
Förra veckan gjorde Allansson sin första match från start sedan i juni förra säsongen. Men mot Västsjälland var han utanför truppen.

Mikael Ishak, Randers FC – 13/4
Utanför truppen.

Viktor Lundberg, Randers FC – 15/7
Spelade hela matchen som anfallare när det blev 1-0 mot Västsjälland. Blev dock inget mål för Lundberg.

Johan Dahlin, FC Midtjylland – 4/0
Uppskjuten match mot FCK. Är skadad och var inte med i den uttagna truppen.

Rasmus Jönsson, Ålborg BK – 17/2
Efter en tid på bänken var Rasmus Jönsson tillbaka i startelvan - som central mittfältare vilket var första gången i karriären. Ålborg har bra form och besegrade Bröndby med 2-0. Jönsson blev utbytt när laget gjorde sitt första byte efter 58 minuter. Då stod det 2-0. Ålborg är tvåa i ligan.

Andreas Blomqvist, Ålborg BK – 0/0
Utanför truppen igen.

Johan Elmander, Bröndby IF – 16/5
Första matchen från start för säsongen. Spelade anfallare hela matchen när det blev 0-2 mot Ålborg. Bröndby är nu femma i ligan.

Johan Larsson, Bröndby IF – 17/1
Spelade som vanligt hela matchen som högerback. Den före detta Elfsborgsbacken har spelat samtliga minuter för Bröndby som är femma i ligan.

Magnus Eriksson, Bröndby IF – 15/1
Startade men blev utbytt efter 62 minuter i 0-2-förlusten mot Ålborg.

David Moberg Karlsson, FC Nordsjälland – 9/0
Hoppade in efter 75 minuter. Då låg laget under med 0-1 mot Randers, vilket blev slutresultatet.

Robin Söder, Esbjerg fB – 10/4
Esbjerg har det väldigt tufft och är näst sist i ligan. Förlorade med 1-2 mot Odense efter att det avgörande målet kom i sista minuten. Söder spelade hela matchen. Efter 17 omgångar har det blivit nio starter för Söder och han har blivit utbytt i fyra.

Michael Almebäck, Esbjerg fB – 13/0
Spelade hela matchen som mittback när det blev 1-2 mot Odense.

ENGLAND
Sebastian Larsson, Sunderland – 12/0
Tränarbytet har gett effekt och efter 2-0 mot Stoke har Sunderland nu två raka segrar. Båda gångerna med Sebastian Larsson i startelvan. Svensken spelade centralt på mittfältet och blev utbytt efter 54 minuter. Då stod det 0-0. ”Seb” missar nästa match på grund av en knäskada. Sunderland är nu fyra från slutet.

Ola Toivonen, Sunderland - 7/0
Återigen fast på bänken, den här gången när Sunderland besegrade Stoke med 2-0.

Jonas Olsson, West Bromwich – 8/0
Var återigen med i startelvan och spelade hela matchen när WBA spelade 1-1 mot West Ham. Efter 14 omgångar har Olsson gjort sex starter. Laget är på 13:e plats i ligan.

Martin Olsson, Norwich - 7/0
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot Arsenal. Norwich är på 16:e plats i ligan.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea - 0/0
Fortfarande utan speltid i sin nya klubb efter flytten från Holland. På bänken i 0-1-förlusten mot Liverpool.

Joel Ekstrand, Watford FC – 0/0
Fortfarande knäskadad och var inte med i Watfords trupp.

Alexander Kacaniklic, Fulham FC – 8/2
Utanför truppen i 1-1-mötet med Preston. Senaste startmatchen för Kacaniklic var den 22 augusti.

Marcus Olsson, Blackburn Rovers – 13/0
Given som vänsterback i Blackburn. Spelade hela matchen när det blev 2-2 mot Sheffield W. Blackburn är på 13:e plats i ligan.

Daniel Örlund, HJK – 20/0
HJK slutade trea i ligan och Örlund har meddelat att han lämnar HJK.

FRANKRIKE
Niklas Hult, SC Nice – 3/0
Bänkad och kom inte in i 0-2-förlusten mot Toulouse. Nice är sexa i ligan.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux – 5/0
Är helt ute i kylan och var återigen utanför truppen. Har inte fått spela sedan den 4 oktober och är i stället nerskickad i reservlaget som spelar i division fyra. Där har det blivit tre matcher, ett mål. Bordeaux har spelat 15 matcher, Kiese Thelin har startat i två av dem och blivit utbytt båda gångerna.

Zlatan Ibrahimovic, PSG – 10/10
Spelade hela matchen och gjorde 2-0 på straff när det blev 4-1 mot jumbon Troyes. Paris leder ligan med 13 poäng före Caen.

GREKLAND
Robin Olsen, Paok – 7/0
Bänkad i 3-1 segern mot Kalloni. Olsen inledde säsongen som förstemålvakt men har inte spelat sedan 18 oktober. Paok är sexa i ligan.

Jimmy Durmaz, Olympiakos – 10/4
Startade till vänster på mittfältet och blev utbytt efter 74 minuter, precis efter att laget gjort 1-0. Olympiakos besegrade Asteras Tripolis med 3-1. Olympiakos leder ligan med 13 poäng före Aten.

Marcus Berg, Panathinaikos – 11/3
Tung match för Panathinaikos som föll med 0-1 mot Iraklis. Berg spelade hela matchen.

Jakob Johansson, AEK Athen – 12/2
Satte sitt andra mål på två raka matcher. Spelade hela matchen och gjorde 1-0 när det blev 2-0 mot Panaitolikos. Johansson har spelat samtliga minuter för sitt lag som är tvåa i ligan.

HOLLAND
Sam Larsson, Heerenveen – 14/2
Spelade hela matchen när det blev 3-0 mot Roda. Två mål på 14 matcher har det blivit för Larsson. Heerenveen är på elfte plats.

Simon Thern, Heerenveen – 13/3
Började återigen på bänken och kom in med tolv minuter kvar. Då stod det 3-0 mot Roda, vilket blev slutresultatet. Har inte startat på över en månad. Men är den svensken som gjort flest mål i laget.

Simon Tibbling, FC Groningen 14/0
Efter att ha varit på bänken i Europa League var Tibbling tillbaka i startelvan när det blev en viktig 2-1-seger hemma mot Den Haag. Och segern var nog skön med tanke på att det avgörande målet kom i 95:e minuten. Tibbling spelade hela matchen som sittande mittfältare och Groningen är nu sexa i ligan.

Rasmus Lindgren, FC Groningen - 4/0
Är skadad och var utanför truppen.

Dino Islamovic, FC Groningen – 0/0

Simon Gustafson, Feyenoord - 8/3
Startade men blev utbytt med tio minuter kvar när det blev 4-2 mot Excelsior. Feyenoord är tvåa i ligan.

Sam Lundholm, NEC Nijmegen - 5/0
Bänkad och inget inhopp i 0-1-förlusten mot Vitesse. Fem inhopp har det blivit den här säsongen i NEC som är sjua.

Muamer Tankovic, AZ – 8/1
Fast på bänken i 0-3-förlusten mot Ajax. AZ är tia i ligan. Senaste starten för Tankovic var den 17:e oktober.

Mattias Johansson, AZ – 12/0
Som vanligt 90 minuter för Johansson, den här gången blev det 0-3 mot Ajax. Är given i laget som är tia i ligan.

Kristoffer Peterson, FC Utrecht – 7/0
Besegrade Heracles med 4-2 och Peterson hoppade in med tio minuter kvar. Har svårt att få starta i tränarens 5-3-2-system. Utrecht är nia i ligan och senaste starten för Peterson var den 23:e oktober.

Valmir Berisha, Cambuur - 4/0
Utanför truppen. En start och tre inhopp har det blivit för Berisha i Cambuur som är näst sist i ligan.

ITALIEN
Robin Quaison, Palermo – 12/0
Började på bänken och kom in direkt när Juventus tog ledningen med 1-0 efter 54 minuter. Matchen slutade 0-3 efter två mål de sista två minuterna. Palermo är på 16:e plats i Serie A.

Oscar Hiljemark, Palermo - 14/3
Startade som central mittfältare och blev utbytt direkt när Juventus tog ledningen. Palermo förlorade med 0-3.

Alexander Farnerud, Torino – 0/0
Är skadad och var inte med i truppen.

Pontus Jansson, Torino – 1/0
Fast på bänken i 2-0-segern mot Bologna. Ett inhopp har det blivit den här säsongen.

Filip Helander, Hellas Verona - 8/1
Fast på bänken när det blev förlust med 2-3 mot bottenkollegan Frosinone. Det betyder att Hellas Verona nu är sista i ligan och har åtta poäng upp över strecket.

Emil Krafth, Bologna - 1/0

KINA
Niklas Backman, Dalian Aerbin FC – 29/2
Dalian slutade trea vilket betyder att man inte gick upp utan spelar kvar i division 1.

Mathias Ranégie, Dalian Aerbin FC – 28/11

Tobias Hysen, Shanghai SIPG FC – 26/12
Slutade tvåa i ligan. Var bänkad i de senaste matcherna och gjorde bara ett mål på de 14 sista omgångarna.

Victor Nilsson Lindelöf, Benfica - 0/0
Ingen speltid under den senaste tiden heller.

RYSSLAND
Andreas Granqvist, Krasnodar – 17/1
Viktig 2-1-seger mot ligatvåan Rostov. Granqvist spelade hela matchen. Krasnodar är sexa i ligan.

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva – 16/2
Spelade hela matchen som sittande mittfältare när det bara blev 1-1 mot jumbon Anzhi. CSKA leder ligan med fem poäng.

Carlos Strandberg, Ural - 2/0
Fast på bänken i 3-1-segern mot Saransk.

SAUDIARABIEN
Nabil Bahoui, Al Ahli - 6/0
Började på bänken och hoppade in med elva minuter kvar mot Al Faisaly. Al Ahli är tvåa i ligan. Senaste starten var 19 september.

SCHWEIZ
Kim Källström, Grasshoppers - 16/0
Ett mål och två assist i derbyt mot Zurich. Källström spelade hela matchen. Grasshopper är tvåa, sju poäng efter Basel.

Behrang Safari, FC Basel – 8/0
Startade men blev utbytt efter 76 minuter i 3-0-segern mot Luzern. En viktig seger efter två raka förluster. Basel leder ligan, sju poäng före Grasshopper.

Alexander Gerndt, Young Boys – 11/4

Matchhjälte när han fastställde slutresultatet till 2-0 mot St. Gallen. Det var svenskens fjärde ligamål för säsongen. Blev utbytt med tre minuter kvar. Laget trea i ligan.

SKOTTLAND
Mikael Lustig, Celtic – 9/1
Spelade hela matchen när det blev 3-1 mot Inverness. Celtic leder ligan med sju poäng.

Osman Sow, Hearts – 16/6
Leveransen fortsätter från Sow. Ett mål och en assist i 2-2-mötet med Motherwell. Först spelade han fram till 1-1 och fastställde sedan slutresultatet till 2-2 efter ett snyggt mål. Hearts är nu trea i ligan. Anfallaren har gjort sex mål och sex assist.

SPANIEN
John Guidetti, Celta Vigo - 12/1
Fick äntligen göra sin första match från start. Celta besegrade Sporting Gijon med 2-1. Guidetti blev utbytt med tio minuter kvar, när det stod 1-1. Laget är fyra i La Liga.

TURKIET
Andreas Isaksson, Kasimpasa – 10/0
Tredje raka matchen som Isaksson var utanför startelvan. Den här gången utanför truppen. 2-2 blev det mot Galatasaray.

Samuel Holmen, Konyaspor – 11/3
Spelade sittande mittfältare hela matchen när det blev 0-0 mot Rizespor. Konyaspor är sjua i ligan.

Johannes Hopf, Genclerbirligi - 10/0
Var nära att hålla nollan men släppte två mål under de tre sista minuterna när det blev 2-2 mot Gaziantepspor. Genclerbirligi är på 15:e plats.

Panos Dimitriadis, Genclerbirligi - 9/1
Började på bänken och kom in i 84:e minuten när hans lag ledde med 2-0. Då gjorde Gaziantepspor två mål och matchens slutade 2-2.

Abbe Khalili, Mersin - 12/0
Spelade hela matchen som sittande mittfältare när det blev en tung 2-3-förlust mot jumbon Eskisehirspor. Det betyder att lagen nu är i botten på samma poäng, sju poäng efter 13 matcher.

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor – 3/0

Erkan Zengin,Trabzonspor – 12/2
Startade till vänster på mittfältet och blev utbytt efter 72 minuter när det blev 0-2 mot serieledaren Fenerbahce. Trabzonspor är nia i ligan.

Alexander Milosevic, Besiktas – 1/0
Fast på bänken trots att Besiktas gjorde tre byten i 0-2-förlusten mot Akhisar Belediyespor. Besiktas är nu tvåa i ligan.

Ferhad Ayaz, Gaziantepspor – 2/0

Daniel Larsson, Gaziantepspor - 12/2
Startade till vänster på mittfältet och blev utbytt efter 57 minuter när det blev 2-2 mot Genclerbirligi. När Larsson lämnade planen låg hans lag under med 0-2. Gaziantepspor är på 13:e plats i ligan.

TYSKLAND
Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach – 4/0
Hoppade in i den 83:e minuten och var på planen när hans lag kvitterade till 3-3, vilket blev slutresultatet mot Hoffenheim. Efter tolv omgångar har det blivit fyra inhopp på sammanlagt 30 minuter.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach – 14/1
Spelade som vanligt 90 minuter som vänsterback. Matchen mot Hoffenheim slutade 3-3. Mönchengladbach är fyra och Wendt har spelat i samtliga minuter.

Albin Ekdal, Hamburg - 8/0
Är skadad.

Pierre Bengtsson, Mainz – 12/0
Spelade hela matchen som vänsterback i 2-1-segern mot Frankfurt. Mainz är nia i ligan.

Jiloan Hamad, Hoffenheim – 0/0
Mittfältaren som i mars skadade knäet under en träning är på väg tillbaka och har tränat i tre veckor.

Emil Forsberg, RB Leipzig – 14/5
Väldigt viktig 1-0-seger mot Karlsruher vilket betyder att Leipzig är på väg upp i Bundesliga. Laget är tvåa, samma poäng som ettan Freiburg och sex poäng före St. Pauli. Forsberg startade till vänster på mittfältet och blev utbytt efter 63 minuter.

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig - 14/0

Spelade hela matchen när Bochum besegrades med 1-0. Baffos lag är fyra i ligan.

Amin Affane, Arminia Bielefeld - 8/0

USA
Axel Sjöberg, Colorado – 14/0
Slutade sist i sin division och är därmed utslaget.

Mohammed Saeid, Columbus – 26/0
Är klart för final mot Portland efter att ha slagit ut New York Red Bulls med sammanlagt 2-1. Den sista matchen slutade med 0-1-förlust och Saied hoppade in i den 86:e minuten när det stod 0-0.

Erik Friberg, Seattle – 16/1
Seattle åkte ut i kvartsfinal mot Dallas.

ÖSTERRIKE
Philip Hellquist, Wolfsberger – 8/0
Tog en överraskande 4-0-seger mot mittenlaget Admira. Hellquist hoppade in efter 79 minuter. Wolfsberger är sist i ligan.

- DAMER-

ENGLAND
Hedvig Lindahl, Chelsea – 14/0
Vann ligan men åkte ur Champions League i åttondelsfinal.