Så är formen för de EM-aktuella spelarna - konkurrens om flera platser

På onsdag tar Erik Hamrén ut EM-truppen. Därför är det fokus på de aktuella landslagsspelarna. Spelarna som har varit med i truppen under de senaste åren är fetmarkerade. Men det är även andra namn som det spekuleras i och som diskuteras och några av dem har fått lite längre kommentarer än vanligt.

- HERRAR -

AZERBAJDZJAN

Samuel Armenteros, Qarabag - 22/7
Ligamästare i förra veckan. Fast på bänken när laget i helgen vann med 1-0. 13 starter, nio inhopp på 33 omgångar. Sju mål.

Ricardinho, Qabala FK – 12/0
Spelade hela matchen när det blev 3-0. Laget ligger femma. Sju starter och fem inhopp har det blivit efter 33 omgångar.

BELGIEN

Erdin Demir, Waasland-Beveren – 32/0
Inte med i truppen. Sist i slutspelsgruppen.

CYPERN

Markus Holgersson, Anothosis – 30/3
Startade och spelade i en halvlek när det blev 1-1 mot jumbon Nea Salamis. Näst sist i slutspelsgruppen.

DANMARK

Karl-Johan Johnsson, Randers FC – 28/0
Höll nollan när det blev 2-0 mot Hobro som ligger sist. Randers är sexa. Har släppt in 35 mål på 28 ligamatcher, har hållit nollan tio gånger. Var med på landslagets januariturné och fick som året innan stå i en match. Har gjort det bra i den danska ligan. Har själv sagt att han har haft kontakt med landslagets målvaktstränare Lasse Eriksson. Har inte varit med i ”det riktiga landslaget”.

Joel Allansson, Randers FC – 8/0
Inte med i truppen. Har gjort fem matcher från start och tre inhopp.

Mikael Ishak, Randers FC – 23/7

Målskytt. Spelade hela matchen och fastställde slutresultatet till 2-0 mot Hobro. Det var Ishaks sjunde ligamål på 23 matcher. Randers är sexa. Var med på landslagets januariturné men har aldrig varit med i ”det riktiga landslaget”.

Viktor Lundberg, Randers FC – 23/7
Inte med i truppen. Har gjort sju ligamål på 23 matcher och senaste fullträffen kom den 30 augusti.

Johan Dahlin, FC Midtjylland – 4/0
Inte med i truppen. Har varit skadad.

Petter Andersson, FC Midtjylland – 4/0
Skadad.

Kristoffer Olsson, FC Midtjylland – 22/1
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot tian Århus. Midtjylland är fyra.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn – 28/1
Spelade hela matchen när det blev 1-0 mot sjuan Odense. Har spelat samtliga minuter i den danska ligan och har gjort ett mål och tio assist på 28 matcher. FCK leder med sju poäng. Augustinsson var med i Erik Hamréns förra trupp och startade i bortamatchen mot Turkiet innan han lämnade laget på grund av sjukdom.

Per Nilsson, FC Köpenhamn – 4/0
Utanför truppen. Skadad.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn – 13/0
Inte med i truppen mot Odense efter att han fått en smäll på käken. Fem matcher återstår av ligan och enligt FCK kan han missa resten av säsongen vilket skulle betyda att han inte är aktuell till EM. Men det är inget som är bekräftat. Tio starter och tre inhopp i lagets 28 ligamatcher. Startade i den första playoff-matchen mot Danmark men tvingades avbryta matchen på grund av en skada vilket gjorde att han missade returen. Har efter Erik Johanssons ankomst till Köpenhamn fått mindre speltid och var inte med i Erik Hamréns förra trupp.

Erik Johansson, FC Köpenhamn – 11/0
Spelade 90 minuter mot Odense. 1-0 blev det. Laget leder ligan med sju poäng. Hoppade in när Antonsson skadade sig i den första playoff-matchen mot Danmark och startade sedan i returen. Var med i Erik Hamréns förra trupp men kunde inte spela på grund av magsjuka.

Robin Olsen, FC Köpenhamn– 11/0
Höll nollan när det blev 1-0 mot sjuan Odense. Har släppt in tio mål på elva ligamatcher, har hållit nollan fem gånger. Har varit med i Erik Hamréns trupper och på den senaste samlingen stod han i bortamatchen mot Turkiet.

Rasmus Jönsson, Ålborg BK – 28/5
Spelade hela matchen när det blev 2-0 mot åttan Viborg. 20 starter och åtta inhopp har Jönsson gjort. Fem mål. Ålborg är trea.

Johan Elmander, Bröndby IF – 23/5
Hoppade in i den 77:e minuten när det blev 2-1 mot nian Nordsjälland. Fyra starter och 21 inhopp har det blivit den här säsongen. Fem mål. Bröndby är femma. Har varit med i Hamréns landslag men det är flera år sedan.

Johan Larsson, Bröndby IF – 28/2
Spelade som vanligt hela matchen. Den här gången blev det 2-1 mot Nordsjälland. Bröndby är femma.

Magnus Eriksson, Bröndby IF – 22/1
Fast på bänken mot Nordsjälland. 19 starter och tre inhopp har det blivit i Bröndby. Ett mål.

David Moberg Karlsson, FC Nordsjälland – 18/1
Spelade hela matchen när det blev 1-2 mot Bröndby. Nordsjälland är nia. Tolv starter och sex inhopp har det blivit. Ett mål.

Simon Kroon, Sönderjyske - 10/1
Målskytt. Fastställde slutresultatet till 2-0 mot Esbjerg som är näst sist , och det var Kroons första mål i nya klubben. Spelade hela matchen. Sönderjyske är tvåa.

Robin Söder, Esbjerg fB – 12/4
Inte med i truppen.

Niklas Backman, Århus – 9/1
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot femman Midtjylland. Århus är trea från slutet.

ENGLAND
Sebastian Larsson, Sunderland – 16/0

Hoppade in efter 71 minuter när Sunderland precis gjort 3-2 mot Chelsea och det blev slutresultatet. Tre viktiga poäng till Sunderland som klev över nedflyttningsstrecket och är nu en poäng före Newcastle som är under. Fem starter och elva inhopp har det blivit den här säsongen, senaste starten var den 28 november. Är en av spelarna som fått mest speltid under Erik Hamréns tid som förbundskapten. Var med i den förra truppen och spelade hela andra halvlek mot både Turkiet och Tjeckien.

Ola Toivonen, Sunderland - 12/0
Utanför truppen. Nio starter och tre inhopp den här säsongen. Har oftast spelat som central mittfältare. Senaste starten i ligan var den 19 december och efter det har det blivit två inhopp på sammanlagt 15 minuter. Senaste inhoppet var den 13 februari. Har varit med i Erik Hamréns trupper men senast fick han inte plats. Var med i playoff mot Danmark men fick inte speltid. Hoppade in mot Moldavien i oktober.

Jonas Olsson, West Bromwich – 27/1
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot Bournemouth som är på 16:e plats. WBA ligger på 15:e plats. 24 starter och tre inhopp har det blivit efter 37 omgångar. Senaste landslagssamlingen för Olsson var när han kallades in mot Österrike i september när Erik Johansson lämnade truppen på grund av en knäskada. Senast det blev speltid var i träningslandskampen mot Norge i juni då han startade.

Martin Olsson, Norwich - 22/1
Spelade hela matchen när det blev 0-1 mot femman Manchester United. Norwich ligger pyrt till och är näst sist med fyra poäng upp till Sunderland över strecket. 18 starter och fyra inhopp har det blivit i Norwichs 36 ligamatcher. Har varit Erik Hamréns förstaval som vänsterback och startade i den förra landskampen som var mot Tjeckien.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea - 0/0
Återigen på bänken i helgen. Har ännu inte, efter 37 omgångar, fått spela i ligan. Swansea ligger på elfte plats. Har tidigare varit med i Erik Hamréns trupp men inte senast mot Turkiet och Ryssland.

Joel Ekstrand, Watford FC – 0/0
Fortfarande inte med i truppen. Har inte spelat i A-laget sedan den 17 mars förra året.

Alexander Kacaniklic, Fulham FC – 23/3
Utanför truppen i de elva senaste omgångarna. Fulham slutade på 20:e plats. Kacaniklic gjorde tio starter och tretton inhopp. Har varit med i Hamréns trupp men det är ett tag sedan.

Marcus Olsson, Derby – 16/1
Spelade hela matchen när det blev 0-1 mot sjuan Ipswich. Derby slutade femma och nu väntar playoff.

FINLAND

Bobbie Friberg Da Cruz, IFK Mariehamn – 6/0
Spelade hela matchen när det blev 2-0 mot Inter Turku. Mariehamn är tvåa i ligan.

Josef Ibrahim, IFK Mariehamn – 4/0
Fast på bänken.

Philip Sparrdal-Mantilla, IFK Mariehamn – 5/0

Gabriel Petrovic, IFK Mariehamn – 7/0
Startade och lämnade planen efter 70 minuter mot Inter Turku.

Felix Gustavsson, PS Kemi – 0/0
Utanför truppen.

FRANKRIKE
Niklas Hult, SC Nice – 15/1
Skulle enligt fransk media ha varit tillbaka efter skada men var ändå inte med i truppen mot Saint-Etienne. Nio starter och sex inhopp har det blivit i League 1. Nice är fyra i ligan. Var med i landslagstruppen i oktober 2014.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux – 7/0
Inte med i truppen. Har haft en tung tid i Bordeaux och fått lite speltid. Senast han spelade var i reservlaget. I League 1 har det blivit tre starter och fyra inhopp. Bordeaux är på 11:e plats. Har varit med i Hamréns trupp, senast var mot Moldavien och Liechtenstein i oktober. Fick speltid mot Österrike i september. Var startspelare i U21-landslaget som tog EM-guld.

Zlatan Ibrahimovic, PSG – 29/35
Målskytt. Satte ett mål i 4-0-segern mot Ajaccio. 35 mål på 29 matcher. PSG har redan vunnit ligan. Är såklart given i landslaget.

GREKLAND
Jimmy Durmaz, Olympiakos – 24/7
Ligan är slut. Olympiakos blev mästare. Durmaz startade i 21 av 30 ligamatcher och gjorde sju mål och sex assist. Given i Erik Hamréns trupp. Startade i en av två playoffmatcher mot Danmark och spelade första halvlek mot både Turkiet och Tjeckien under den förra samlingen.

Marcus Berg, Panathinaikos – 23/15
Ligan är slut och laget slutade trea. Berg gjorde 15 ligamål. Har fått förtroende av Erik Hamrén att starta bredvid Zlatan Ibrahimovic i landslaget. Startade i båda playoff-matcherna mot Danmark och även mot Turkiet och Tjeckien under förra samlingen.

Jakob Johansson, AEK Athen – 29/3
Aten slutade tvåa i ligan. Johansson startade i 27 ligamatcher.

Sonny Karlsson, Kalloni – 8/0
Kalloni slutade sist.

Alexander Fioretos, Kalloni – 1/0

HOLLAND
Sam Larsson, Heerenveen – 34/6
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot Den Haag som slutade på elfte plats. Heerenveen slutade tolva i ligan. Sex mål och åtta assist blev det på 34 matcher från start. Blev uttagen i säsongens lag av en holländsk tidning. Har aldrig varit med i ”det riktiga landslaget”. Var med i U21-landslaget som tog EM-guld och där blev det en match från start, det var i öppningsmatchen mot Italien där han fick spela i första halvlek. Hoppade in i slutet i den andra gruppspelsmatchen som var mot England och i semifinalen mot Danmark. Blir han en EM-joker?

Simon Thern, Heerenveen – 14/3
Fotskadad och har opererats och är på väg tillbaka.

Arber Zeneli, Heerenveen - 17/4
Startade och spelade i 69 minuter mot Den Haag. Det blev fyra mål på 17 matcher (alla från start).

Simon Tibbling, FC Groningen 30/0

Rasmus Lindgren, FC Groningen – 21/4
Målskytt. Gjorde båda målen när det blev 2-1 mot sexan Heracles. Spelade hela matchen. Groningen slutade sjua och nu väntar playoff.

Simon Gustafson, Feyenoord - 15/3
Hoppade in efter 51 minuter när det blev 1-0 mot tian NEC. Feyenoord slutade trea. Tolv starter och tre inhopp blev det för Gustafson.

Pär Hansson, Feyenoord – 0/0
Har ännu inte fått någon speltid. På bänken i helgen.

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen – 2/0
Fast på bänken i helgen. Det blev två inhopp på sammanlagt fem minuter i NEC som slutade tia i ligan.

Sam Lundholm, NEC Nijmegen - 9/0
Inte med i truppen. Lundholm gjorde nio inhopp.

Muamer Tankovic, AZ – 19/3
Fast på bänken. Sex starter och 13 inhopp.

Mattias Johansson, AZ – 26/1
Spelade hela matchen när det blev 3-1 mot femman Utrecht och det betyder att AZ spelar i Europa League. AZ slutade fyra i ligan. Johansson startade i 26 matcher. Har varit med i Erik Hamréns landslag men senast var i september 2014.

Kristoffer Peterson, Roda – 14/1
Inte med i truppen. Roda slutade på 14:e plats. Nio starter och fem inhopp blev det för Peterson. Ett mål och fem assist den här säsongen om man räknar med sju matcherna i Utrecht.

ISRAEL
Joakim Askling, Beitar Jerusalem - 4/0

Rade Prica, Maccabi Petah Tikva - 9/3
Hoppade in efter 79 minuter hans lag vann med 2-1. Leder sin playoff-grupp.

ITALIEN
Robin Quaison, Palermo – 30/1
Hoppade in efter 62 minuter när det blev 0-0 mot femman Fiorentina. 14 starter och 16 inhopp har det blivit för svensken. Ett mål och tre assist. Med en omgång kvar är Palermo en poäng över nedflyttningsstrecket. Palermo ska möta redan utslagna Hellas Verona. Quaison var med och fick speltid i Erik Hamréns landslag i en träningslandskamp mot Iran i mars 2015. Han var med i U21-landslaget som tog EM-guld. Där hoppade han in i slutet av den andra gruppspelsmatchen mot England och även i den tredje matchen som var mot Portugal. I semin mot Danmark kom han in och satte 3-1, och i finalen hoppade han också in. EM-joker?

Oscar Hiljemark, Palermo - 37/4
Startade och spelade i 74 minuter i 0-0-mötet med femman Fiorentina. Hiljemark har gjort 35 starter och två inhopp. Var med i Erik Hamréns förra trupp som var mot Turkiet och Tjeckien. Var lagkapten i U21-landslaget som tog EM-guld.

Alexander Farnerud, Torino – 4/0
Fast på bänken mot Napoli. Har gjort fyra inhopp den här säsongen. Torino är elva.

Pontus Jansson, Torino – 6/1
Spelade hela matchen när det blev 1-2-förlust mot tvåan Napoli. Var olycklig vid 0-1-målet. Efter 37 omgångar har det blivit fem starter och ett inhopp. Torino är elva i ligan. Har varit med i Erik Hamréns landslagstrupp och senast var mo Moldavien i mars 2015. Senast han fick spela i landslaget var i en träningslandskamp mot Frankrike i november 2014.

Filip Helander, Hellas Verona - 23/2
Tillbaka efter skada och spelade hela matchen när det blev 2-1 mot serieledaren Juventus. Fick bra omdömen från italiensk media, trots att han orsakade en straff. Hellas Verona har åkt ur. Helander har startat 20 matcher och gjort tre inhopp. Helander var inte med i Erik Hamréns förra trupp. Senast han var med var när han kallades in till den andra playoff-matchen mot Danmark efter att Mikael Antonsson skadat sig. Var även med innan det mot Moldavien och Liechtenstein i oktober. Har dock aldrig fått speltid i landslaget. Var med och spelade mycket när Sverige vann U21-EM.

Emil Krafth, Bologna - 3/0
Fast på bänken i 0-1-förlusten mot Milan. En start och två inhopp den här säsongen. Bologna är på 14:e plats.

JAPAN
Robin Simovic, Nagoya Grampus – 9/6
Startade och spelade i 69 minuter när det blev 0-1 mot sjuan Vissel Kobe. Simovic har gjort sex mål på nio matcher. Laget är elva i ligan.

Ludwig Öhman, Nagoya Grampus – 5/0
Spelade hela matchen när det blev 0-1 mot Vissel Kobe.

KINA
Gustav Svensson, Guangzhou R&F FC - 8/0
Spelade hela matchen när det blev 2-0 mot Lifan. Laget är sjua i ligan. Var med i Hamréns trupp i playoff mot Danmark och fick speltid.

Osman Sow, Henan Jianye – 6/1
Spelade hela matchen när det blev 3-4 mot Hebei. Sow gjord en assist.

LITAUEN
Bahrudin Atajic, Zalgiris Vilnius - 9/4
Inget mål när det blev 2-0 mot Utenis.

MALTA

Alexander Nilsson, Tarxien Rainbows – 12/4
Slutade sexa i ligan. Nilsson gjorde fyra mål.

NORGE

Rasmus Lindkvist, Vålerenga IF – 9/1
Spelade hela matchen när det blev 3-1 mot Sarpsborg. Gjorde en assist. Vålerengen är elva.

Robert Lundström, Vålerenga IF - 2/0

Jesper Arvidsson, Vålerenga IF – 4/0

David Myrestam, FK Haugesund – 9/0
Spelade hela matchen när det blev 3-3 mot Molde. Haugesund är sjua.

Jonas Lindberg, Sarpsborg – 2/0

Mattias Moström, Molde FK – 5/1

Andreas Linde, Molde FK – 1/0
Kom in efter 84 minuter när målvakten Horvath fick rött kort. Då stod det 3-1 till Molde. Släppte in straff direkt och i den 89:e minuten kvitterade Haugesund. Molde är trea.

Isak Ssewankambo, Molde - 7/0

Martin Falkeborn, Lilleström – 0/0

Jens Jacobsson, Tromsö – 0/0

Agon Mehmeti, Stabaek – 8/2
Startade och spelade i 84 minuter när det blev 1-3 mot ettan Rosenborg. Stabaek är näst sist.

Jakob Orlov, Brann – 5/2

PORTUGAL
Victor Nilsson Lindelöf, Benfica - 14/1
Spelade hela matchen när det blev 2-0 mot tolvan Martimo. Med en omgång kvar leder Benfica ligan med två poäng före Sporting. Har gjort 13 matcher från start och ett inhopp i ligan. Var med i Erik Hamréns förra trupp och startade mot både Turkiet och Tjeckien.

RYSSLAND
Andreas Granqvist, Krasnodar – 26/1
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot tian Rubin Kazan. Med tre omgångar kvar är Krasnodar är fyra, sex poäng efter ettan CSKA. Given i Erik Hamréns landslag.

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva – 24/3
Målskytt. Gjorde matchens enda mål i segern mot sjuan Terek Grozny. Spelade hela matchen när det blev 3-0 mot mittenlaget Ural. Tre omgångar kvar och CSKA leder ligan med två poäng. Har varit med i Erik Hamréns trupper och hoppade in i den senaste matchen som var mot Tjeckien.

Emil Bergström, Rubin Kazan – 9/1
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot fyran Krasnodar. Rubin Kazan är tia i ligan.

Sebastian Holmén, Dynamo Moskva – 8/0
Började på bänken och hoppade in efter 72 minuter när det blev 0-3 i derbyt mot sexan Spartak Moskva. Dynamo är tolva, en poäng från nedflyttningskval. Dynamo är en poäng från nedflyttningskval.

SCHWEIZ
Kim Källström, Grasshoppers - 27/1
Spelade inte i helgen på grund av en vadskada. Men siktar på spel i onsdagens viktiga match. Har varit med i Erik Hamréns trupper och startade i playoff-matcherna mot Danmark och även mot Tjeckien och Turkiet senast.

Behrang Safari, FC Basel – 17/0
Inte med i truppen när laget vann ligan.

Alexander Fransson, FC Basel - 12/1
Spelade hela matchen när det blev 3-2 mot Zürich. Basel har vunnit ligan.

Alexander Gerndt, Young Boys – 25/8
Spelade hela matchen när det blev 1-2 mot Sion. Laget är tvåa. Gerndt har gjort åtta mål på 20 starter och fem inhopp. Har varit med i Hamréns landslag men det var ett par år sedan.

SKOTTLAND
Mikael Lustig, Celtic – 29/3
Målskytt. Satte 3-0 när det blev 3-2 mot tvåan Aberdeen. Celtic leder. Lustig spelade i 73 minuter. Tre mål och fem assist har det blivit på 29 matcher. Given som högerback i landslaget.

SPANIEN
John Guidetti, Celta Vigo - 34/7
Hoppade in med nio minuter kvar när det blev 1-0 mot åttan Malaga. Vigo är femma. Elva starter och 23 inhopp har det blivit för Guidetti i ligan. Sju mål. Har varit med i Hamréns senast trupper och startade mot Turkiet under den senaste samlingen.

TURKIET
Andreas Isaksson, Kasimpasa – 13/0
Utanför truppen igen. Har inte spelat på sex veckor. Tre matcher på mer än sex månader har det blivit. Har stått i 13 matcher och släppt in 14 mål. Har hållit nollan fyra gånger. Kasimpasa är åtta i ligan. Har alltid varit etta i Erik Hamréns landslag.

Samuel Holmén, Konyaspor – 28/4
Startade och spelade i 75 minuter när det blev 2-0 mot Kasimpasa. Laget är trea. Holmén har startat i 25 matcher och gjort tre inhopp. Har varit med i Hamréns landslag men det är flera år sedan.

Johannes Hopf, Genclerbirligi - 28/0
Släppte in ett mål när det blev 1-2 mot Sivasspor som är näst sist. Laget är nia i ligan. Hopf har stått i 28 matcher, släppt in 31 mål, hållit nollan nio gånger. Var med i Erik Hamréns förra landslagstrupp som var mot Turkiet och Tjeckien. Det var första gången i Blågult.

Panos Dimitriadis, Genclerbirligi - 11/1
Fast på bänken. Har gjort en match sedan den 28 december.

Abbe Khalili, Mersin - 23/1
Inte med i truppen när det blev 0-1 mot Antalyaspor. Mersin har åkt ur ligan. 22 starter och ett inhopp den här säsongen. Ett mål och en assist. Har varit med i Erik Hamréns trupp, senast var mot Danmark i playoff. Fick speltid mot Österrike i september. Var startspelare när U21-landslaget tog EM-guld.

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor – 5/0
Inte med i truppen. Akhisar är sexa i ligan. Celik har gjort två starter, den senaste den 18 oktober, och senaste inhoppet var den 23 januari.

Erkan Zengin,Trabzonspor – 25/3
Utanför truppen. Har hamnat i bråk med klubben men är enligt turkisk media tillbaka och får träna med laget. Tre mål och tre assist på 22 starter och tre inhopp. Trabzonspor är elva i ligan. Har varit med i Erik Hamréns trupp och under den senaste samlingen startade han mot Turkiet.

Daniel Larsson, Gaziantepspor - 29/4
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot Esihirspor. Gaziantepspor är på 15:e plats i ligan med tre poäng ner under strecket.

TYSKLAND
Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach – 9/0
Inte med i truppen. Efter 33 omgångar har det blivit nio inhopp på sammanlagt 72 minuter.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach – 29/3
Spelade hela matchen när det blev 2-1 mot trean Bayer Leverkusen. Wendts lag är fyra. 30 starter har det blivit. Tre mål och två assist. Har inte varit med i Hamréns landslag på ett tag. Tackade nej när Martin Olsson blev sjuk i playoff mot Danmark. Senast han var med i truppen mot Ryssland i september. Spelade mot Montenegro i juni.

Albin Ekdal, Hamburg - 14/0
Fast på bänken i 0-1-förlusten mot Wolfsburg. Var ute på klubb efter matchen och ramlade och fick skärsår i ryggen. Oklart hur länge han blir borta, men kan inte spela i helgen. Har varit med i Hamréns trupp och startade mot Turkiet men fick inte hoppa in mot Tjeckien.

Nabil Bahoui, Hamburg - 5/0
Hoppade in efter 74 minuter, direkt efter att Wolfsburg gjorde sitt mål i 1-0-matchen. En start och fyra inhopp i Hamburg som är tolva. Har varit med i Hamréns trupp men det var ett tag sedan. Senast var mot Frankrike i november 2014 och då startade han.

Alexander Milosevic, Hannover – 9/0
Har spelat färdigt för säsongen då han är skadad och blir borta i ungefär en månad. Missar EM.

Pierre Bengtsson, Mainz – 16/0
Fick hoppa in i den 92:a minuten när det blev 3-1 mot Stuttgart som är näst sist. Det var första gången han fick speltid på nästan fem månader. Mainz är femma i Bundesliga. Var med en hel del i EM-kvalet men när det blev mindre speltid i klubblaget kom han inte med i Hamréns senaste trupp.

Jiloan Hamad, Hoffenheim – 7/1
Utanför truppen. Har inte spelat på över två månader. Hamad har fyra starter och tre inhopp. Hoffenheim är på 14:e plats.

Emil Forsberg, RB Leipzig – 31/8
Målskytt. Blev hjälte och sköt upp sitt lag i Bundesliga. Åtta mål och sju assist på 30 starter och ett inhopp. Given i Hamréns landslag och var en av de bästa i playoff mot Danmark.

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig - 27/0
Skadad och missar resten av säsongen. Baffos lag är sexa.

USA
Axel Sjöberg, Colorado – 8/0
Spelade hela matchen när det blev 1-0 mot Real Salt Lake. Laget leder sin liga.

Mohammed Saeid, Columbus – 5/0
Spelade hela matchen när det blev 4-4 mot Drogbas Montreal. Columbus är nia.

Erik Friberg, Seattle – 4/0
Tillbaka från start och spelade i 75 minuter när det blev 2-0 mot San Jose. Friberg gjorde en assist. Är åtta i sin grupp.

ÖSTERRIKE
Philip Hellquist, Wolfsberger – 24/1
Hoppade in efter 69 minuter när det blev 1-1. Wolfsberger är sexa.

- DAMER-

ENGLAND
Hedvig Lindahl, Chelsea – 4/0
Vaktade målet när det blev 6-3 mot Liverpool.

Emma Lundh, Liverpool - 3/1
Målskytt. Gjorde ett mål i 3-6-förlusten mot Chelsea. Hoppade in efter 53 minuter och nätade tre minuter senare.

Kosovare Asslani, Manchester City – 1/1
Inte spelat i helgen.

Maja Krantz, Notts County – 0/0
Spelade inte i helgen.

FRANKRIKE

Caroline Seger, PSG – 14/1
Fast på bänken i 3-2-segen mot ASPTT Albi. PSG är tvåa.

Lisa Dahlkvist, PSG - 15/2
Spelade hela matchen när laget vann med 3-2.

Lotta Schelin, Lyon – 17/14
Startade och spelade första halvlek när det blev 5-1 mot Soyaux. Inget mål. Lyon leder ligan.

Sofia Jakobsson, Montpellier – 14/6
Hoppade in efter 81 minuter i 5-0-segern mot Saint-Maur.

Linda Sembrant, Montpellier – 16/4
Målskytt. Spelade hela matchen och gjorde 1-0 när det blev 5-0 mot jumbon Saint-Maur. Montpellier är trea.

Maria Karlsson, Saint-Étienne - 19/0
Spelade hela matchen i 3-2-segern mot La Roche. Karlssons lag är sexa.

ITALIEN
Stephanie Öhrström, AGSM Verona - 10/0

Lisa Ek, Fiorentina - 19/1
Målskytt. Gjorde 2-0-,ålet när det blev 4-3 mot Sudtirol. Det var Eks första mål i klubben. Fiorentina är tvåa i ligan.

TYSKLAND
Nilla Fischer, VfL Wolfsburg – 20/0
Spelade hela matchen när det blev tunga 0-4 mot åttan Turbine Potsdam. Wolfsburg är tvåa, tolv poäng efter Bayern München.